Mała sugestia co do niektórych wątków

Komunikacja do i od admina i moderatorów forum, ogłoszenia, komunikaty.
Awatar użytkownika
Pablo90
Pasjonat
Pasjonat

Mała sugestia co do niektórych wątków

Nieprzeczytany post autor: Pablo90 »

Mam taki pomysł, w sumie rzadko zdarza się, żeby ktoś analizował daną parę na kilka miesięcy w przód, więc może zrobić by tak, żeby w wątkach z analizą par walutowych posty starsze niż np. 3 miesiące zostały usunięte? Myślę, że uprzątnęło by to sporo bajzlu, który jest w tych wątkach, szczególnie tego z EUR/USD. I jeszcze jedna sprawa - wydaje mi się, że ten nowy dział typu chat jest trochę bezsensowny, od chatowania jest irc, który działa bardzo dobrze, jest przecież how to jak się połączyć.

Awatar użytkownika
Kordit
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Kordit »

A może zarządzimy usunięcie wszystkich wątków których data jest liczbą parzystą? :shock:

Osobiście wolałbym, żeby mój wątek został w całości. Na wielu wątkach, o których wspomniałeś są po drodze analizy z przeszłości , które można porównać do chwili obecnej. Są też zamieszczane wskaźniki i inne linki, które można odnaleźć poprzez narzędzie szukaj. Jak będą usuwane posty starsze niż 3 miesiące to stracimy spore zasoby tych wszystkich pomocy.

Niezbyt szczęśliwy pomysł.

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

dokładnie zaraz wszystko będzie w koszu :lol: każdy wpis to wkład, nawet cuganowe rysunki mogą być przydatne, ale pod warunkiem, że będą je wszyscy rozumieć, a nie tylko on sam.
Pablo90 pisze:dział typu chat jest trochę bezsensowny
testy jeszcze się nie zakończyły :wink:
nie zawsze na ircu jest armia traderów, mających chęci i czas
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 851#107851
Nad problemem analiz trzeba popracować.

Awatar użytkownika
Pablo90
Pasjonat
Pasjonat

No to jestem ciekaw kto z Was jest w stanie przejrzeć 400 stron wątku żeby znaleźć kilka wykresów...

Kordit jaki wątek masz na myśli? Ja pisałem o tym http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... m.php?f=10

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

ja przeglądałem :oops: może nie wszystkie, ale wystarczająco dużo :wink:
* nie bądź taki zaporowy
* co do cugana to mówiłem wczesniej by przeniesc go do journala bo robi marazm o kermicie vel cos tam nie wspomne

Awatar użytkownika
Kordit
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Kordit »

chodzi mi o wszystkie wątki Pablo

Awatar użytkownika
Pablo90
Pasjonat
Pasjonat

No to może by chociaż wprowadzić ograniczenie, że w tych wątkach nie można napisać posta bez załączonego wykresu? Jakoś trzeba to ograniczyć, bo w większości to bezsensowne pierdo...nie o dupie marynie.

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Regulamin Forex Forum trzeba coś pomyśleć w tym temacie

Awatar użytkownika
OzoEze
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: OzoEze »

Journal Kordita jest caloscia dydaktyczno-analityczna i watki tego typu zostalyby zniszczone poprzez usuniecie starszych postow.

Ale gdyby powstaly nowe tematy typu "analizy biezace", ktorych starsze posty przeskakiwalyby do tematow "analizy historyczne" to tematy te koncentrowalyby sie na czystej analizy bez motywow dydaktycznych. Takie nowe tematy "analizy biezace" moglyby byc z zalozenia czystymi analizami. Journale natomiast laczylyby analize z dydaktyka.

Pytanie na ile mozna odseparowac analityke od dydaktyki.

ODPOWIEDZ