VPSy
- prawdziwe_fufu
- Stały bywalec
Witam.
W Niedzielę wykupiłem VPS-a w firmie SWVPS i do tej pory nie dostałem żadnego numeru IP serwera czy coś takiego. Zamówiłem serwer za 29$ zapłaciłem przez PayPal od razu i czekam na e maila z IP serwera. Jak długo czekaliście na uruchomienie VPS-a?? Pisałem do SWVPS co z moim zamówieniem ale też nie odpisują.
W Niedzielę wykupiłem VPS-a w firmie SWVPS i do tej pory nie dostałem żadnego numeru IP serwera czy coś takiego. Zamówiłem serwer za 29$ zapłaciłem przez PayPal od razu i czekam na e maila z IP serwera. Jak długo czekaliście na uruchomienie VPS-a?? Pisałem do SWVPS co z moim zamówieniem ale też nie odpisują.

- prawdziwe_fufu
- Stały bywalec
- prawdziwe_fufu
- Stały bywalec
Jeśli nie to rozwiazanie co jest na pisane kilka postów wyżej nie pomaga, to może nie masz jeszcze aktywowanego serwera (jego status możesz sparwdzić na swoim profilu na swvps).banki7 pisze:Uruchomili mojego VPS-a mam numer IP serwera ale nie mogę zalogowac się na serwer przez Remote Desktop Connect , wpisuje w pierwszej linni :Administrator potem hasło i nic. Jak logujecie sie na serwery w SWVPS?
- tomislater
- Stały bywalec
- prawdziwe_fufu
- Stały bywalec