Od świądu do nierządu

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
iwan
Pasjonat
Pasjonat

Re: Od świądu do nierządu

Nieprzeczytany post autor: iwan »

Dzien dobry.

Takie rzeczy o poranku.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Szukasz czegoś wartosciowego na forum? Zacznij od Kosza bo moze tam zostało to wyrzucone dla powiększenia wolnej przestrzeni dyskowej.

Awatar użytkownika
iwan
Pasjonat
Pasjonat

Dzien dobry.

Poranna dawka staffu przyjęta.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Szukasz czegoś wartosciowego na forum? Zacznij od Kosza bo moze tam zostało to wyrzucone dla powiększenia wolnej przestrzeni dyskowej.

Awatar użytkownika
Morlok
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Morlok »

Widzę że nie ja jeden nie mogę w 100% zapanować nad emocjami nieważne ile bym grał. 5 lat temu dziennik założyłeś i ciągle piszesz o błędach, niewykonaniu założeń etc. Ja dla zachowania poprawnego mindsetu przy każdym setupie nanosze na wykres strzałki zielone/czerwone i odpowiednie ciemniejsze jeśli sygnał nie został podjęty. To daje mi poczucie że wiem co robię i kazde odejście od zasad wali po oczach na wykresie jak wyrzut sumienia. Zazwyczaj pomaga ale głupoty wciąż się zdarzają. Grunt żeby wychodzić na swoje. Śledzenie minutowego wykresu daxa przez większość dnia musi dać odpowiednio duży zwrot żeby to się opłacało.

Awatar użytkownika
iwan
Pasjonat
Pasjonat

Nie siedzę całego dnia przy wykresach. Rano 9.00-10.30 czasem do 11.00 DAX. A potem NY open (NQ) przez 1-2 godz. To wszystko.I tyle wystarczy.

Nie gram tez na M1 tylko na swiecach renko.

ODPOWIEDZ