znowu jakas laske lizales za dwie lub 3 dychy bo ci jezor zamiata podłogę ha ha ha
stroz dolary i to cala twoja eurudycja cffffeliku pejsaty
DayTrading: Poniedziałek 27.04.2026
Re: DayTrading: Poniedziałek 27.04.2026
no ładna bajka
gaz 10k
ropa wti 400
gaz 10k
ropa wti 400
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
krew zalewa stróża nocnego baxa
ktoś mu w telewizji powiedział że mamy wojne i dolar bedzie po 6 zł a złoto to jest w ogóle przewartościowane i lepiej go nie kupować,
a tu edek własnie startuje na 1.30 buchahahaaaa !
pory pełne, kompromitacja i totalny blamaż.
z wielkiego kutasa, tuza i magnata nagle stał się podstażałym niespełnionym i zakompleksionym (WYJASNINYM tudzież) cieciem ktory próbował tu wyróść na półboga forexu i milionera... jednym słowem efekt opadającego kutasa

kupiłeś se głąbie walute updajacego i skompromitowanego kraju z ktorego beke maja juz chyba nawet republiki bananowe w Afryce, niebawem bedziesz se dupe mogl podetrzec tymi swoimi dularami. Szkoda tylko ze przy okazji zapakowales w to łajno rzesze wyznawców. Na szczescie zostałes wyjaśniony w temacie.
ktoś mu w telewizji powiedział że mamy wojne i dolar bedzie po 6 zł a złoto to jest w ogóle przewartościowane i lepiej go nie kupować,
a tu edek własnie startuje na 1.30 buchahahaaaa !
pory pełne, kompromitacja i totalny blamaż.
z wielkiego kutasa, tuza i magnata nagle stał się podstażałym niespełnionym i zakompleksionym (WYJASNINYM tudzież) cieciem ktory próbował tu wyróść na półboga forexu i milionera... jednym słowem efekt opadającego kutasa
kupiłeś se głąbie walute updajacego i skompromitowanego kraju z ktorego beke maja juz chyba nawet republiki bananowe w Afryce, niebawem bedziesz se dupe mogl podetrzec tymi swoimi dularami. Szkoda tylko ze przy okazji zapakowales w to łajno rzesze wyznawców. Na szczescie zostałes wyjaśniony w temacie.
debilu przestan przynudzac
bo wieje nudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ha ha
ropa 200b
ropa 200b
a co nas obchodzi twoja ropa i te wykresy robione po fakcie w dodatku na demo
komu i czemu ma to służyć ?
kto posłuchał MNIE dziś nie musi siedzieć jako stróż nocny jak ty i marzyć o prawdziwym depozycie.
Ja jestem WYGRANY, ty jestes PRZEGRANY. Zaakceptuj to albo strawi cie sumienie o ile jako obrzez je masz...
UWAGA: Prawdziwy Zjazd po brzytwie na dularku dopiero przed tobą stróżu tak jak ci pisałem...

komu i czemu ma to służyć ?
kto posłuchał MNIE dziś nie musi siedzieć jako stróż nocny jak ty i marzyć o prawdziwym depozycie.
Ja jestem WYGRANY, ty jestes PRZEGRANY. Zaakceptuj to albo strawi cie sumienie o ile jako obrzez je masz...
UWAGA: Prawdziwy Zjazd po brzytwie na dularku dopiero przed tobą stróżu tak jak ci pisałem...
tylko na tyle cie stac
wykresy po fakcie debilizm coraz wiekszy
wygrales klatke w ZOO to fakt
gaz 5k
ropa 200b
wykresy po fakcie debilizm coraz wiekszy
wygrales klatke w ZOO to fakt
gaz 5k
ropa 200b