DayTrading: Środa 22.04.2026

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
mbaxster
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Środa 22.04.2026

Nieprzeczytany post autor: mbaxster »

ropa
bo znowu mocno dokładałem
700b gram
garcia
nie przynudzaj bo mulisz jak pejsata dziwka
zawsze byles bedziesz i zostaniesz zydkiem i nic ci to nie da ze zrzucasz to na innych stary zmurszaly dziadu :D :D :D
nic procz debilnych tekstow nigdy :?: :?: :?: nie potrafiłes na tym forum napisac i nikt tu cie nie chce trolllu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cugan »

AGarcia pisze: 22 kwie 2026, 20:44 cel jest jeden: wasza bieda. Gruby schudnie a wy zdechniecie. Taki bedzie finał waszego rumakowania na FX. a wystarczyło kupic goldzik 2 lata temu jak ja i pozbyc sie $...
Pytanie tylko kto go kupi jak cały świat będzie w biedzie.
Będziesz sobie zupę gotował z tego złota jak król Midas :lol:
Trzeba było zainwestować w kapustę .Kiszona długo postoi
i jest pożywna. Przy biedzie kapustę opierdzieliłbyś na pniu
Albo np w ogórki kiszone :569:
Sam byłem świadkiem jak babka w Konstantynopolu w Rumunii
kasowała po 10 leja za ogórka podanego z wiadra widelcem .
I uwierz mi stała do niej kolejka 10 osób sami cudzoziemcy .
Tak się robi kasę :lol:
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

siux
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: siux »

Z USA widać eksportują głównie benzynę, olej napędowy i olej opałowy, ubywa tego dość szybko. Nie wiem jakie mają tego zapasy, może ktoś ma takie info? Ropy nie przerobionej im przybyło. Ciekawe ile czasu tak mogą pociągnąć, bo jeżeli ropy zacznie ubywać w takim tempie to po miesiącu/półtorej zostaną im tylko żelazne rezerwy, których niby nie ruszają zwyczajowo.

Kabel coś się nie rusza, za to edek i szwajcar idą ostro, kabel jak to kabel w odpowiednim momencie się rozwinie i się poturla ostro :lol:

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

siux pisze: 22 kwie 2026, 21:55 Z USA widać eksportują głównie benzynę, olej napędowy i olej opałowy, ubywa tego dość szybko. Nie wiem jakie mają tego zapasy, może ktoś ma takie info? Ropy nie przerobionej im przybyło. Ciekawe ile czasu tak mogą pociągnąć, bo jeżeli ropy zacznie ubywać w takim tempie to po miesiącu/półtorej zostaną im tylko żelazne rezerwy, których niby nie ruszają zwyczajowo.
Dopnie się Kanada
Kanada posiada czwarte co do wielkości udokumentowane zasoby ropy naftowej na świecie, wynoszące 163 mld baryłek (stan na 2025 r.), co stanowi około 9,24% zasobów globalnych. Większość złóż, głównie w formie piasków roponośnych, znajduje się w prowincji Alberta. Głównym ośrodkiem jest region Athabasca, a także Peace River i Cold Lake/Lloydminster.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

siux
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: siux »

Problem w tym, że zasoby nie są równoznaczne z wydobyciem, raczej nie da się w miesiąc zwiększyć wydobycia o 100%.
Gdyby te dwa ciołki się przygotowały do tej zadymy w zatoce jak należy(powiedzmy roczne przygotowania) to nawet byśmy nie zauważyli tej rozpierduchy w zatoce ;)

navik
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: navik »

Takie coś probuje na srebrze zagrać. Nie wiem czy jeszcze na 80 nie pójdą. Jeżeli pójdą wyżej niż poziom 78,77 to zamykam S i scenariusz do kosza.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Cel 1,1670 EU

AGarcia
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: AGarcia »

a ten debil dalej swoje............przygotowali sie...
dalej nie kuma ze to ma zabolec..... i zaboli was dupa podwójnie, na stacji tankowania i na FX.
w zasadzie to juz jestescie przegrani tylko jeszcze do was to nie dociera... jeszcze macie nadzieje ktora prysnie za raz jak banieczka.
jestem zdumiony jaki debilizm panuje wsrod tłuszczy... nic dziwnego ze taki cwok po SP jak bax was tak łatwo okrecil wokół palca.

Zablokowany