Coś więcej już przepływa przez Ormuz. Chyba wczoraj widziałem LNG z Indii i Ropniaki z Pakistanu. Dzisiaj LNG i Oil jakieś kilka sztuk z Panamy, Wysp Marszala, Iranu,Chiny ale to wszystko kropla w morzu...
DayTrading: Czwartek 02.04.2026
Re: DayTrading: Czwartek 02.04.2026
Na moich kreseczkach max to 114.77 dla wti i wtedy faktycznie zmieniam koncepcję. Jak nie zjadą dzisiaj to przyszły tydzień mają cały
czyli jakieś 10,6 dolca korekty by musieli zrobić
Coś więcej już przepływa przez Ormuz. Chyba wczoraj widziałem LNG z Indii i Ropniaki z Pakistanu. Dzisiaj LNG i Oil jakieś kilka sztuk z Panamy, Wysp Marszala, Iranu,Chiny ale to wszystko kropla w morzu...
-
TyleNaTyle
- Gaduła

No, u mnie na dziś to okolice 113,2 widziałbym może na zamknięciu. otwarcie jutro, z zejściem może do 111$ i rura w górę...
Jeszcze poczekam na waluty, tak niemrawo spadają/rosną kabel, edek, szwajcar - jak dolecą w okolice dołków/szytu czyli edek powiedzmy na 1,151 to możliwe że odbiją i wtedy ropa zrobi korektę
edek to może nawet i niżej na jakieś 1.147?
edek to może nawet i niżej na jakieś 1.147?