DayTrading: Poniedziałek 23.03.2026
Re: DayTrading: Poniedziałek 23.03.2026
Rudym nie można ufać
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
34dolce za baryłkę? To chyba od kurdupla ze wschodu dostał cynk, bo to 2020rok musiał być
Trump ponownie twierdzi, że prowadzi „naprawdę dobre dyskusje” z Iranem
Pomimo zaprzeczeń Iranu, Trump ponownie powiedział, że USA i Iran są w trakcie negocjacji.
"Prowadzimy teraz naprawdę dobre dyskusje. Zaczęli wczoraj wieczorem, trochę, poprzedniej nocy” – powiedział.
„Chcą pokoju. Uzgodnili, że nie będą mieli broni nuklearnej”.
Dodał, że ma nadzieję, że „możemy zawrzeć umowę, która jest dobra dla nas wszystkich”, w tym bliskowschodnich sojuszników i Izraela.
Stany Zjednoczone wyznaczyły 9 kwietnia jako datę zakończenia wojny z Iranem. To pozwoli Trumpowi przybyć do Izraela w Dniu Niepodległości, aby odebrać nagrodę - Ynet.
Mohammad Ghalibaf, spiker parlamentu Iranu twierdzi, że Iran nie prowadzi żadnych rozmów z USA, a tym bardziej administracją Trumpa.
i tu chyba go rozszyfrowali:
Ministerstwo Spraw Zagranicznych Iranu: "Nie istnieje żaden dialog między Teheranem a Waszyngtonem, a wypowiedzi Trumpa mieszczą się w ramach jego prób obniżenia cen energii i zyskania czasu na realizację swoich planów militarnych."
Trump ponownie twierdzi, że prowadzi „naprawdę dobre dyskusje” z Iranem
Pomimo zaprzeczeń Iranu, Trump ponownie powiedział, że USA i Iran są w trakcie negocjacji.
"Prowadzimy teraz naprawdę dobre dyskusje. Zaczęli wczoraj wieczorem, trochę, poprzedniej nocy” – powiedział.
„Chcą pokoju. Uzgodnili, że nie będą mieli broni nuklearnej”.
Dodał, że ma nadzieję, że „możemy zawrzeć umowę, która jest dobra dla nas wszystkich”, w tym bliskowschodnich sojuszników i Izraela.
Stany Zjednoczone wyznaczyły 9 kwietnia jako datę zakończenia wojny z Iranem. To pozwoli Trumpowi przybyć do Izraela w Dniu Niepodległości, aby odebrać nagrodę - Ynet.
Mohammad Ghalibaf, spiker parlamentu Iranu twierdzi, że Iran nie prowadzi żadnych rozmów z USA, a tym bardziej administracją Trumpa.
i tu chyba go rozszyfrowali:
Ministerstwo Spraw Zagranicznych Iranu: "Nie istnieje żaden dialog między Teheranem a Waszyngtonem, a wypowiedzi Trumpa mieszczą się w ramach jego prób obniżenia cen energii i zyskania czasu na realizację swoich planów militarnych."
zarabiac miliony mozna było nie tylko na ropie
caly czas trzeba pamietac prognoze wyborcza trumpka ropa nizej 55
150barylek ropka
znowu ładnie zbili kurs dolara na 3,66xx
południe
3,73

ładna robota a fakt nie bylo mnie troszke
caly czas trzeba pamietac prognoze wyborcza trumpka ropa nizej 55
150barylek ropka
znowu ładnie zbili kurs dolara na 3,66xx
ładna robota a fakt nie bylo mnie troszke
Ostatnio zmieniony 23 mar 2026, 21:26 przez mbaxster, łącznie zmieniany 1 raz.
BAX sie pojawil
siemka
zrobilem pauze bo mnie ten setka wykanczał debilnymi prognozami dolca 2,8 np czy 10k złoto eot
NAVIK
ja na ropie mam luke na 66,xxx :!:ale to CIUT dłużej niż TYDZIEN
powtorze kolejny raz
ropa wyzej 70 to putin zbroji rosje bo ma za co
mimo iz go naciskaja ile sie da

edek
mimo iz jestem za spadkiem ale duzej kasy na to nie postawiłbym na razie

zrobilem pauze bo mnie ten setka wykanczał debilnymi prognozami dolca 2,8 np czy 10k złoto eot
NAVIK
ja na ropie mam luke na 66,xxx :!:ale to CIUT dłużej niż TYDZIEN
powtorze kolejny raz
ropa wyzej 70 to putin zbroji rosje bo ma za co
edek
mimo iz jestem za spadkiem ale duzej kasy na to nie postawiłbym na razie