Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
DayTrading: Czwartek 12.03.2026
-
OnlineTyleNaTyle
- Stały bywalec

Re: DayTrading: Czwartek 12.03.2026
No ok. Trochę to trwało …. Powyżej 3.3xx zaczynam eski na kontr kwietniowym gaz, może tak do raportu dziś. Później dobitka S i kierunek 2.7xx next week IMO.
Witi esy tez już zacząłem do okolic może 85, ale delikatnie bo mniej to gram i spodziewam się wybicia powyżej ostatniego szczytu, czyli 119. Trochę inaczej niż gaz, witi zakładam ze poniżej 100 raczej już nie spadnie na dłużej… Zobaczymy czy intuicja nie zawiedzie
Witi esy tez już zacząłem do okolic może 85, ale delikatnie bo mniej to gram i spodziewam się wybicia powyżej ostatniego szczytu, czyli 119. Trochę inaczej niż gaz, witi zakładam ze poniżej 100 raczej już nie spadnie na dłużej… Zobaczymy czy intuicja nie zawiedzie
Witam !
Kontynuacja wzrostów USD
Kontynuacja wzrostów USD
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
-
OnlineTyleNaTyle
- Stały bywalec

Zasięg na witi S do 81-82$ imo - może utrzymam
i jeśli tam by zeszli to LLLL do okolic może nawet 170 $ - nie w tak odległym terminie... Gazik nie ma ochcoty na 3.3xx kuzwa
-
OnlineTyleNaTyle
- Stały bywalec

witi teraz może dokładka esów z 91.5-92$
WTI
Poziom 90 zadziałał, jako wsparcie ( na ten moment) i nie wiem czy nie bedą chcieli zaatakować jeszcze raz i wybić poziom 95.42 . - tak mi to wyglada.
Natomiast wybicie poziomu 95.42 i zrobienie z niego wsparcia otworzy drogę na 102,65 . (Poziomy z h1)
Jeżeli jednak rozwalą poziom 90 ( bo mogą, jak najbardziej ) to wtedy poziom 88,35 będę traktował jako wsparcie z którego moze pójść odbicie na 100 $ . Jeżeli 88,35 polegnie to wtedy 81 i nizej . Ihmo .
Poziom 90 zadziałał, jako wsparcie ( na ten moment) i nie wiem czy nie bedą chcieli zaatakować jeszcze raz i wybić poziom 95.42 . - tak mi to wyglada.
Natomiast wybicie poziomu 95.42 i zrobienie z niego wsparcia otworzy drogę na 102,65 . (Poziomy z h1)
Jeżeli jednak rozwalą poziom 90 ( bo mogą, jak najbardziej ) to wtedy poziom 88,35 będę traktował jako wsparcie z którego moze pójść odbicie na 100 $ . Jeżeli 88,35 polegnie to wtedy 81 i nizej . Ihmo .
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
-
OnlineTyleNaTyle
- Stały bywalec

hey Navik, ja to widzę tak
z 81-82 (może nawet 79) wejscie do okolic 130 - jak to zrobią to wejde na krótko znowu w esy do okolic 100$, a potem ... niebo
z 81-82 (może nawet 79) wejscie do okolic 130 - jak to zrobią to wejde na krótko znowu w esy do okolic 100$, a potem ... niebo
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.