DayTrading: Wtorek 03.03.2026

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
Awatar użytkownika
ForumBot
Maniak
Maniak

DayTrading: Wtorek 03.03.2026

Nieprzeczytany post autor: ForumBot »

Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.

Regulamin działu DayTrading:

1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)

Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]

Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.

Awatar użytkownika
MERLIN
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Wtorek 03.03.2026

Nieprzeczytany post autor: MERLIN »

Cugan ja niczego nie twierdzę Ale może być zaskoczenie , takie tam moje mazgroły .Swan trzeba odwrócić a czy zrobią przejście w następnego tego nie wiem tylko podstawiam wzór , podkreślam że mogę się mylić
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cugan »

MERLIN pisze: 03 mar 2026, 01:14 Cugan ja niczego nie twierdzę Ale może być zaskoczenie , takie tam moje mazgroły .Swan trzeba odwrócić a czy zrobią przejście w następnego tego nie wiem tylko podstawiam wzór , podkreślam że mogę się mylić
Witam !
AT a rzeczywistość może być taka że o sile USD będą ostatecznie decydować armaty .
Technologia wojskowa jest czynnikiem ostatecznym która decyduje o sile państwa i jego
pieniądza .I nikogo nie trzeba do tego przekonywać to dzieje się samo .
Skuteczność USA w Iranie może uczynić USD ponownie silnym .
Więcej takich zabiegów być może z Kubą będzie kolejnym impulsem do umocnienia.
Pozdrawiam !
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

TyleNaTyle
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: TyleNaTyle »

gaz TP zaliczony ;-)
post1067373.html#p1067373
...i co dalej, jakieś pomysły? zakładałem, że teraz down...

TyleNaTyle
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: TyleNaTyle »

TyleNaTyle pisze: 03 mar 2026, 10:50 gaz TP zaliczony ;-)
post1067373.html#p1067373
...i co dalej, jakieś pomysły? zakładałem, że teraz down...
:p

ceofx
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ceofx »

Ale cisza, chyba wszyscy zostali wydymani

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

e333 pisze: 03 mar 2026, 17:59 No ja akurat nie zostałem. Mam dolary, mam złoto i pozycje prodolarowa na FX, wszystko kupione niemal na dołku. Od dawna spodziewałem sie takiego scenariusza i tylko czekałem. Oglądacze kurwizji i naśladowcy BAXIKA z tego forum to fakt. Są bankrutami. Jak to się mówi: Volenti non fit iniuria Najlepsze dopiero przed nami. Głowice juz czekaja w hangarach. Jak juz zostajecie przy tojlepaper to radze to wycofywac od banksterów - tylko REAL.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

e333 pisze: 03 mar 2026, 20:30 niestety ostatecznie lis farbowany, potomek tych co teraz dokonuja rzezi i grabieży, słabo...
Ku ścisłości
Matka GB jest Polką a on oświadcza na rozprawie sądowej która się toczy przeciw niemu
ze jest Polakiem.Tu jest ta istotna różnica jaka jest przyjęta w tradycji słowiańskiej

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

e333 pisze: 03 mar 2026, 21:33 wiem ze to dobrze wyglada ale nie doceniasz tych co kreuja takie postacie, mozesz sobie ich obejrzec przy robicie u naszych niegdysiejszych przyjaciół w Iraku. Pomaranczowy tez dobrze rokował ale to inna liga.... Zdobyc zaufanie a na koncu wyjebac po calosci. Jak na ironie zarabiamy tu na tej krzywdzie bo np dla złota im gorzej tym lepiej.........
Mnie polityka nie interesuje. Pożyczyłem Ci ze szczerego serca słowami .."Szczęść Boże:"
a Ty tu coś mi imputujesz. :569:

Zablokowany