DayTrading: Czwartek 26.02.2026
DayTrading: Czwartek 26.02.2026
Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Re: DayTrading: Czwartek 26.02.2026
ropa
lka bp
ska 300
lka bp
ska 300
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
Nażarli się już dularów od BAXIKA ?
to teraz patrzajo i japy rozdzierajo:

A MIAŁO SPADAĆ
Teraz bedzie wam mydlił oczy gazem
Miłej pauperyzacji utracjuesze buchahaaaa

to teraz patrzajo i japy rozdzierajo:

A MIAŁO SPADAĆ
Teraz bedzie wam mydlił oczy gazem
Miłej pauperyzacji utracjuesze buchahaaaa
-
TyleNaTyle
- Stały bywalec

gaz kwiecien kontrakt
Ostatnio zmieniony 26 lut 2026, 11:29 przez TyleNaTyle, łącznie zmieniany 1 raz.
- MetaPoznanie
- Gaduła

Ja rozumiem że jest satysfakcja , gdy zarobi się grubsze pieniądze , no ale żeby się tym samym faktem dzień w dzień podniecać
? co tu zajrzę to jeden w kółko o tym że kupił złoto , a Bax wkleja z demo po fakcie jak to już jest w zysku więc nie wiem jak by to ktoś miał skopiować
poczytac was kilka dni to sie nasuwa wniosek że pod sufitem cos nie tak
Kontekst jest królem, wskaźnik tylko doradcą.
Cena może zawrócić na zupełnie różne sposoby.
Cena może zawrócić na zupełnie różne sposoby.
-
TyleNaTyle
- Stały bywalec

jeszcze raz gaz
Trochę zarobiłem na nikkei fut. Czekam na dalszy rozwój, uważam poziom 52-54k za docelowy na marzec. Poziom 60k uważam za szczyt. Ktoś rzuci okiem?
i co ci po tym cieciu że złoto w $ spadnie jak dolar tym czasem urośnie (znasz termn naczynia połączone?) i cena w PLN w przybliżeniu będzie 18-19k za ozt lub tylko wyżej także przegrywus jestes i tyle w temacie
a twoje obsrane dulary to tylko równia pochyła w dół z małymi fluktuacjami pod zmamienie naiwnych na zakupy... czyli takich jak TY BAXIK 
Setka jesteś nudny jak flaki z olejem. Chyba kierując się tym co tu piszą straciłeś więcej niż inni, straciłeś rozum.
no jak tam dalej ubijasz dno ? ubijaj..... i tak już przegrałeś.
byłeś "wielki"
stałeś sie mały
jesteś NIKIM...... swoja drogą dziwnie się to zbiegło z przejrzeniem na oczy całego świata odnośnie obrzezów... szkoda że tak późno.
byłeś "wielki"
stałeś sie mały
jesteś NIKIM...... swoja drogą dziwnie się to zbiegło z przejrzeniem na oczy całego świata odnośnie obrzezów... szkoda że tak późno.