DayTrading: Piątek 13.02.2026

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
baxik
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Piątek 13.02.2026

Post autor: baxik »

projekcja gazu i ropy
z ta ropka to tak kombinuja ze trudno połapać o CO IM CHODZI :!:
z tym gazem i ropka gram na wzrosty a z tymi wzrostami tez moze byc roznie bo jakas wojenka /IRAN :?:
moze rozpedzic np rope do 70 a gaz a gaz to nawet do4 / dlatego wole elki
zzzzzz
edka tez
z tym ze tego edka to dalej nie czuje bo to zagadka :568:
jak jjakis WYKRES byscie chcieli projekcję to tylko napisz POPROSZE :?:
moge obiecac ze jak bede miał chwilke to cos jakąś projekcje wymodzęęę
z tym ze sorki raczej nie walut bo dawno zapomnialem i dawno nie grałem zadnej z par :568:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć

Awatar użytkownika
MERLIN
Maniak
Maniak

Post autor: MERLIN »

Bax mapa drogowa na Gold to zwierzak na zwierzaku zwierzakiem pogania mam to rozrysowane ale obawiam się że prawie nikt tego nie zrozumie :wink: największa formacja to Bat ,dalej jest ciekawie :wink: Obecny układ sugeruję trójkąt i tu "mogą" coś namieszać ,podkreślam że to tylko projekcja oparta o wzór

Awatar użytkownika
setka
Maniak
Maniak

Post autor: setka »

HOHOHOHOHOHO :):
oj wy przegrywusy, oni was zaprowadza tymi pierdołami...
w zasadzie to z takim rozumowaniem to już przegraliście i przestrzegam:

te sukcesy usera BAXIKA to wszystko obstawianie na DEMO w obie strony jednoczesnie ktoś kto z nim wspołdziała wrzuca tylko te screeny gdzie jest zysk... tym sie uwiarygadnia a potem was ciagnie prosto w bagno. Banksterski płatny trol. Przeciez nikt normalny nie siedziałby tu za free 24h i wrzucał tyle materiału...

i kazda rekomendacja predzej czy później kończy się wtopą także radzę uważać to towarzystwo.

Awatar użytkownika
MERLIN
Maniak
Maniak

Setka ten tekst to do mnie ? tak pytam bo żadko tu coś piszę i pokazuję .To forum umiera albo już umarło śmiercią naturalną

ceofx
Gaduła
Gaduła

Post autor: ceofx »

Od wielu lat umiera, a te same mordy były, są i będą :)

baxik
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: baxik »

MERLIN pisze: 14 lut 2026, 17:35 Setka ten tekst to do mnie ? tak pytam bo żadko tu coś piszę i pokazuję .To forum umiera albo już umarło śmiercią naturalną
Merlin
przestan reagowac na teksty tego pzygłupa
bo nienormalny na tym forum jest tylko on :568: :568: :568:
mysli ze jak cos pogrubi cos co jak sie czyta trudno pojac to wszyscy mu uwierza
ale głupkowi nigdy nikt nie wierzy od DAWNA :568:
i niestety ten idiota z tego forum nie zniknie a bedzie go tylko dobijal Nic w sumie tu nie piszac z AT :!: :!: :!:
nigdy taki tępak nie pojmował twoich zwierzakow bo o at nie ma zadnego pojecia :568:
setka te proszki ktore łykasz sa biale zółte czy juz tylko czerwone :D :D :D
ZAKARII
miales cos tu udowodnic i cie wcieło
no dawaj :!: :!: :!:
tak jeszcze widze złoto
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć

Awatar użytkownika
MERLIN
Maniak
Maniak

Wyjaśniam zwierzaki to tylko ruch ceny w formie graficznej ,automaty też na tym się opierają w pewnym stopniu .Inna sprawa to porąbana logika w tej technice .Podkreślam że rynek ma możliwość zrobienia "pułapki" na byki ,trójkąt jest dobrze widoczny ale wybicie może być fałszywe :idea:

Awatar użytkownika
setka
Maniak
Maniak

Trudno sie spodziewac innej wypowiedzi od płatnego TROLLA BAXIKA skoro to jego chleb, na prawde odpowie atakiem...
Nawet tego nie czytam tylko rzucam okiem miedzy wierszami wiec nie ma się co silić.
Fakty jednak sa druzgocące. Podczas gdy ten naganiacz ubijał dno dulara przy 3,80 ja juz miałem polowe zakupionego złota.
Dzis jego ofiary maja dulara ze strata jak z telawiwu do waszyngtonu (baxik dostał premie w pracy) a ja mam złoto i 200k do przodu gdyz nie jestem idiota zeby słuchac takich jak on.
Była propozycja konfrontacji - karty na stół - zeby sie uwiarygodnił kim jest i co realnie ma ale oczywiście olałt temat bo nie ma czym się wykazać.

Wyzywanie kogos dzieki komu madrzy ludzie zarobili krocie jest słabe i tylko sie kompromitujesz BAXIK banksterski trolu i naganiaczu za 3 $/godzine. Jedyne na co cie stać to DEMO :lol: cienias jeste i tyle, nawet ci wykresy maluje jakis gowniarz z trolowni :lol: :lol:

Awatar użytkownika
setka
Maniak
Maniak

Na złocie to zobaczysz 4 tysiace tak jak 4 pln na twoim obsranym dolarze naiwniaku :lol:
no ale tak juz maja tempe huje spod posredniaka złapane do trolowni na koszerny etat......... :d

ODPOWIEDZ