"prognozy nie są przesadnie alarmujące"setka pisze: 30 sty 2026, 19:59 spokojnie to tylko awaria, trend nie jest zagrożony, po takich wzrostach to ślepy by to przewidział / bez urazy.
za raz zacznie rosnąć i dolar i złoto a spadać edek i wszyscy na tym forum będą zadowoleni
eweryting_is_bable oprócz pensji poloka wiec to dobra jest........
DayTrading: Piątek 30.01.2026
Re: DayTrading: Piątek 30.01.2026
Odnoszę wrażenie ze to do mnie, wiec sie odniosę.setka pisze: 30 sty 2026, 19:59 spokojnie to tylko awaria, trend nie jest zagrożony, po takich wzrostach to ślepy by to przewidział / bez urazy.
za raz zacznie rosnąć i dolar i złoto a spadać edek i wszyscy na tym forum będą zadowoleni
eweryting_is_bable oprócz pensji poloka wiec to dobra jest........
W poniedziałek jak mówiłem o spadkach na srebrze to szydziłeś „ ze górki szukam...” i szydziłeś żebym sobie jeszcze dolarów dokupił . ( mozna przeczytać posty poniedziałkowe)
Od poniedziałku pisałem czego sie spodziewam i co będę rozgrywał i pod jaki scenariusz. Spełniło sie.
A dzis mówisz ze ślepy by to przewidział .... moze i by przewidział tylko odwagi pewnie brakowało żeby to napisać.
Urazy nie czuje absolutnie.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
spokojnie lubie awarie
moje lki na srebrze rozjbały znowu rynek broka
moje lki na srebrze rozjbały znowu rynek broka
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć