DayTrading: Piątek 02.01.2026

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
Awatar użytkownika
setka
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Piątek 02.01.2026

Nieprzeczytany post autor: setka »

WCHODZO, CZYTAJO I NIC NIE PISZO bo im teraz łyso buchahahaha !!! za głupote sie płaci z lewarem... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a gdzie nasz expert od taśm z bemowa z dolarkami za 4pln sztuka co ? buchahahahaaahahaaaaa :lol: :lol: :lol: :564:
CHF....... cytuję woda: "...to nie są bezpieczne banki..."
za to te od federastów są.............. buchahahahaaaa !! do upadku juz niesepłna 12 tygodni.... :564: :568: :D
co nie ukrywam bardzo mnie cieszy. tylko się nie spuśćcie z wrażenia jak wam podskoczy 5 groszy buchahahaaaa :lol: :lol: :lol:

baxik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: baxik »

zagadka jest jedna bedzie w tym roku dolar po 3,3x czy nie buchachcha :P
czasem dobrze jak mnie wieczorem w piatki nie ma bobym z gazu pewnie uciekał wczesniej :568:
rozwaliłem depo brokerni ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :P
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć

baxik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: baxik »

zagadka jest jedna bedzie w tym roku dolar po 3,3x czy nie buchachcha :P
DOLARY USD/PL
SETKA jak pojdzie dolar jak czerwona linia to chyba cedziesz miał pełne pampersy ze szczęścia :P
mam obawe ze zawalisz to forum swoimi postami wtedy ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D :D :D :D
to jest projekcja dolara :!: dla bykow jedyna szansa to ta ze jak wyjdzie nad 3,75 -3,82 to sie przekreci i pojdzie w gore :568:
druga opcja :568:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć

Awatar użytkownika
setka
Maniak
Maniak

koniec dolara: marzec 2026.
spektakularne bankructwo.
dom pod warsiawo za 2 uncje złota.

Awatar użytkownika
MetaPoznanie
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: MetaPoznanie »

W razie paniki jednak kapitał ucieka do dolara, nie bezpośrednio ale w obligacje USA kupowane za $ Gwałtowne osłabienie $ będzie pod warunkiem że Chiny zaatakują Tajwan . Dom pod Warszawą za 2uncje? tylko w wypadku jak ruscy przekroczą linie Wisły a na to się nie zanosi bo na Ukrainie w zeszłym roku zajeli chyba 2% terytorium . Baxowy scenariusz jest bardziej prawdopodobny bo im słabsza waluta jakiegoś kraju tym silniejsza siła eksportowa. Tyle że nie wiem czy on wszedł? wyszedł czy co ma zamiar robić bo 2ss i dwa scenariusze . Czasem bede tu coś pisał jesli nie macie nić przeciwko?

Awatar użytkownika
setka
Maniak
Maniak

no zobaczymy, jedno jest pewne, ten rok spokojny nie będzie, banksterka zaserwuje nam coś EXTRA.
i na pewno kapitału nie uratuje nam dolar.

Awatar użytkownika
MetaPoznanie
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: MetaPoznanie »

:!: Ja jestem zdania że im gorszy syf tym więcej kasy wpakuje FED w "ratowanie rynku " Zobacz że teraz Venezuela wejdzie pod jurysdykcje USA a jeszcze jak Grenlandię ukradną to maja takie zasoby surowców że dolar nie może się osłabić bo będą za nim metale ziem Rzadkich. Chińczycy uzyskali przewagę ale według mnie na krótką metę . Nie słuchaj gościa zwanego Traderem21 on zawsze mówi to samo od 10lat

Awatar użytkownika
setka
Maniak
Maniak

Akurat trejderka to pamietam jak jeszcze raczkował jako taki studenciak i jak widac ma żydowski łeb chłop i dorobił się tam czegoś ponoć, dla kogo robi ? mysle ze dla banksterki... wkrecał w różne szamba typu szortowanie tesli, zakupy liry tureckiej czy gazu, wszystko było wtopą ale jedno mu trzeba przyznać: zawsze zachecał żeby kupować metale. Złoto było wtedy po 3500 zł uncja. Reszty nie muszę dopisywać........ Chiny nie grają samotnie, USA ma ciężki temat, albo wojna swiatowa albo ich zaoraja bo to nieroby-drukarze i nikt juz z nimi interesow robic nie chce na ich zasadach kto tylko może, kto nie może jeszcze konczy jak Maduro ale to sie pomału konczy. Wszystkich nie najadą i ograbią. Ja dolara nie widze na koniec 2026 roku już w grze. Teraz ostatnie tchnienie tak do marca potem to juz bedzie równia pochyła 45stopni.

Na tej stronce masz pełna listę państw wraz z komentarzem ktore wymiksowuja sie w tempie allegro z dolara:

https://watcher.guru/news/de-dollarizat ... ey-reasons

nie wiem jaki cud sie musi stac zeby to wrociło do stanu poprzedniego. chyle czola przed tymi co wierza ze to przetrwa.

Cupra
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Cupra »

Wklejanie tutaj swoich wykresów to "wymiana założeń,pomysłów" 1 uczestnika z 2,nawet ci co sprzedają swoje "obrazki"(wykresy) też się mylą,a branie tego wszystkiego za "pewnik"ociera się o absurd.Jak to pewien krawiec mówił "jak zwalniają będą przyjmować"-tak jak rośnie to i spadnie!

Cupra
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Cupra »

Niektóre programy komputerowe za które płaci się "gruby hajs" opierają się o analizę "przeszłości" i tak 2007 gdzie złoto(z 600 do ponad 1000) i dolar(z 70 na 90).A jak będzie zobaczymy.

Zablokowany