DayTrading: Czwartek 25.12.2025

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
Zablokowany
Awatar użytkownika
ForumBot
Maniak
Maniak

DayTrading: Czwartek 25.12.2025

Post autor: ForumBot »

Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.

Regulamin działu DayTrading:

1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)

Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]

Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.

Awatar użytkownika
setka
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Czwartek 25.12.2025

Post autor: setka »

DOLAR
jak to się mówi: "co raz więcej wyjebanych chodzi po mieście..." :shock: ("Sztos [1997]")

buchahahahahaaa ! :lol: :lol: :lol:

baxik
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: baxik »

SETKA piszesz
chyba na demo bo taki milarder jak ty BAX ktory codziennie robi po 20 tys pln na forex przez 20 lat to chyba nie wchodzi i nie pisze dyrdymałow z malunkami ktore finalnie pakuja ludzi na miny....
Ja mialem na tyle odwagi zeby tu kiedys wrzucic foto sterty kasy na stole z kartką z nikiem co potwierdza ze jestem realnym uczestnikiem kasyna a ty co ? po co ty tu siedzisz w ogole ? płaci ci ktos za to ? bo innego wyjasnienia nie ma chyba......
setka sam sobie odpowiedziałes na pytania po co ja mam pisać
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
na demo albo tylko realnie kto tam wie kto zgadnie
ktory ten moj malunek pakuje ludzi na miny? bo ja mam z tym problem ty wiesz to moze po malunku napisz? :?:
pisze codziennie tu z nudow troszke czasem bo i tak gram na fx na dt- czego ty nie robisz wcale
nigdy o miliardach tu nie pisałem tylko przygłupy tu tak pisza o mnie
codziennie 20koła albo 2-3 koła to tu zawsze jest problem matołow bo nie potrafią to odczytac na z/s
ze zanim wejdzie sie w pozycje to czesto koło czy dwa sie traci
jak to sie ma ? co to za roznica 2 czy 20 to tobie 5tka dolca codziennie przybywa mnie nie :568: :shock:
Nigdy nic realnie nie wrzuciłes na forum kolejne kłamstwo boby to chblondyn zapisał :568:
wiadomo ze mi ktos placi za malunki albo nie moze płaci ?ty to wiesz ja nie wiem musze na rachunku popatrzec bo nie pamietam
wypowiem sie o dolarze bo przekłamujesz co tydzien :!: :!: :!:
prosta zasada AT jest jak dolar 5-7 lat rosnie był prawie 5zeta
to potem 2-3lata spada i taki dbil jak ty powinien to sobie zapisac jak nie umie zapamietac zapisz sobie qrwa ze to był dopiero 2rok spadku dolca
od 2lat nie napisalem o dolarze ze to dobry kurs by wejsc i trzymac dłuzej :!:
jeszcze nie bo tego sam nie wiem kiedy i jaki poziom a tylko zakładam ? maluje
dolce :idea:
jedynie mozliwe jest wejscie na razie na dt na krotki strzał na razie i tyle bo minimum bylo 3,56 :idea: :idea: :idea:
a złoto to podpucha i teraz to tylko naganianie ty naganiasz maluczkich i zielonych od miesiaca wyraznie
wrzucajac liscie klonowe jak stoqqqq i ine łajzy
a jaka ta moja dolarowa wtopa /kupilem dolce w wigilie / a tego nie wiem :p
ZŁOTO
MALUNEK to proste nawet dla matoła
cykl wzrostowy casowo skonczy sie w drugim kwartale
a jAKI TO BEDZIE POZIOM :?:
a chaj ich wie wyraznie brakuje w formacji poziomu 345 bo patrzac a wykres moza tez zalozyc ze 345 juz było :?: :arrow: /3ka 3,415 a 5tka to szczyt/
i tu nie ma w te klocki madrego
tu tylko rynek pokaze a nie matoły ktore mimo iz 20lat na forum to nie maja dalej zielonego pojecia o rynku
ii dolar mozna podobnie rozrysowac czasowo ale tu juz leci jakies przekłamanie czasowe :568: amen
i zamiast piepszyc glupoty i pokazywac liscie klonowe po ile cena
wystarczy kilka prostych malunkow w odczycie nawet dla debila :568:
a nie pisac 10k-15k ze złoto bedzie :568: bo widziała świnia niebo :P
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć

Awatar użytkownika
setka
Maniak
Maniak

to w tej całej mądrości nie zakładałeś ze bedzie $3.50 a moze i niżej.
no wg ciebie jestem debil a jakos sie na to nie dałem nabrać :) za to zainkasowałem 200 koła na GOLD.
kazdy powtarzajacy sie cykl się kiedys konczy i ja zakladam taki koniec sinusoidy.

fakt, nagonka na GOLD daje do myślenia.
a twoj ukochany dolar tez w takiej postaci wieczny nie bedzie.

no zobaczymy kto miał rację. nie jest wykluczone że zmienie zdanie.
tak czy siak wielu siedzi tu na dolcu wyzej 4.0... i nie bez powodu.

baxik
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: baxik »

a twoj ukochany dolar tez w takiej postaci wieczny nie bedzie.
[/quote]
setka
nie pisze ze jestes debil ale piszesz teksty czasem jak debil a dodatek debil naćpany :P to fakt
dolce nie zakładałem ze bedzie w tym roku 3,50 i nie bylo
podbicia tak do 3,7 choc to tez qrwa :?: nie było :568: tu dalem dpy
dolce ja na miejscu grubasa zrobilbym 3,7x potem moze nawet 3,3xx :!: :!: :!: i dopiero 5,5-6
ale nie ja rysuje na tym rynku tylko pejsatki
jak bedzie to tez jestem ciekaw ale to rynek zdecyduje i gdybym wiedział to byłbym bogatszy a tak to tylko zgadywanka
to jedna z mozliwych projekcji
bo ja bym wolał by awet 3,5 nie było :568: :568: :568: i to 3,57 to dno ale ja nie rzadze rynkiem
zejda nizej 3,55 bedzie wszystko jasne :568:
a na dzis ciut mocniej lkuje juz :idea:
druga malowanka
zółty szlak
/ta mi bardziej pasuje :568:ale to :idea:
trasa czerwona to wg mnie masakra i bez sensu :568:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć

Awatar użytkownika
setka
Maniak
Maniak

no to ja sprzedaje całe złoto i kupuje popcorn...
a tak powaznie to powiem szczerze, że to co napisałeś o złocie daje troche do myślenia.........
agentura nagania za złoto jak nigdy a pozimy są kosmiczne. jednak trzeba przyznać że warto było wejść.
wszystko zalezy co zrobi rynek/fed z dolarem.

kto wytrzymał z PLN ma dzis fajna cene za $, albo kto kupił gold nizej 10k dzis kupuje jeszcze taniej $.
ja na walucie wyszedłem "na zero" bo trzymałem franka ktory stał jak palant w miejscu całe miesiace i potem zamiana na dolary przy 3.65 jakoś.

no to otwieramy popcorn i czekamy..........................
a pryszczate gnojki juz maja za swoje i odpuszczam im wspaniałomyślnie..... :564:

Zablokowany