https://www.youtube.com/watch?v=S6iO9nuB_js
dalej drukuja wagony po cichu i skupuja obligi, z $ nic nie bedzie.....................
takze mozecie spokojnie sobie kupowac te L na akcjach, FED czuwa.......
GOLD tez na tym bedzie zyskiwał..........
DayTrading: Piątek 07.11.2025
Re: DayTrading: Piątek 07.11.2025
navik pisze: 08 lis 2025, 11:35 Co myśle ?
Myśle ze juz po korekcie . Poziom 6700 jest bardzo ważny, jest tam LT, którą mam na wykresie pewnie od roku i respektują ją ( czarna skośna krecha)j ( poziom 6700) ale wybronili na koniec sesji , wiec co mogę myślec ?
to ja miszczu na to jak na lato![]()
piusalem troche elek mam/ TO NIE WSZYSTKIE
![]()
SAPEK ROZ-CZŁONKOWANY na drobne/w koncu tak zaplanowałem grac/
na fx jest takie powiedzenie TO BYŁ TEN DZIEŃ![]()
![]()
to wczoraj był taki dzień
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
Eeee tam .....nie przesadzajmy z euforią . Bywaly lepsze odjazdy na sp500 , i to nie tak dawno bo 09.04.2025 nawet wejść w rynek broker nie pozwalał i nie było jak pozycji otworzyć.baxik pisze: 08 lis 2025, 12:26
na fx jest takie powiedzenie TO BYŁ TEN DZIEŃ![]()
![]()
to wczoraj był taki dzień
Enylej .... do tych moich porozpieprzanych puzzli, które mam w głowie brakuje zejścia na 6480 i tam ok . Tam moze byc ten dzień o którym mówisz i tam moze byc dobre miejsce na L . Bo to co było w piątek to i owszem moze byc juz po korekcie tak jak napisałem wyżej, bo jest tam ta LT nieszczęsna, ale moze tez byc tak, że tylko zrobili wyciąganie na koniec tygodnia, żeby knota zrobić na W1 i nie masakrować zbytnio świeczki tygodniowej ?? - głośno myśle tylko.
Najbliższy tydzień da odpowiedź na te moje dywagacje.
W normalnych okolicznościach i schematach jakimi chodzą na sp to zejście na 6480 nie powinno byc niczym nadzwyczajnym z perspektywy D1. Że tak powiem :” należy sie jak psu micha” .... tyle tylko ze LT przeszkadza i trzeba najpierw rozwalić 6700
Zobaczymy zreszta co przyniesie najbliższy tydzień.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Nikkei wyjątkowo wysoko i usdjpy też