DayTrading: Czwartek 16.10.2025

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
Awatar użytkownika
ForumBot
Maniak
Maniak

DayTrading: Czwartek 16.10.2025

Post autor: ForumBot »

Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.

Regulamin działu DayTrading:

1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)

Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]

Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.

Awatar użytkownika
setka
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Czwartek 16.10.2025

Post autor: setka »

jeszcze troche i sie okaże, że te lotniskowce to też z paździerzu i dykty... żal na to patrzeć ale zapracowali sobie na to... tak kończa kraje gdzie wejdzie obrzezana zaraza.

baxik
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: baxik »

ropa wti
500b
gaz 5k
nie widze roboty i nie pukam, dt bo nie ma na czym
nara
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć

baxik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: baxik »

o ZŁOCIE :568:

Max/min 52t
4242.02 R
Jamie Dimon z JP Morgan wskazał, że złoto z łatwością może przebić 5000 dolarów czy nawet 10000 dolarów za uncję przy obecnych warunkach rynkowych, choć sam wskazuje, że nie jest inwestorem tego aktywa. Większość prognoz na przyszły rok wskazuje na poziom 5000 dolarów. Od strony technicznej, nie dotarliśmy jeszcze do poziomów, przy których złoto wykazywałoby największe wykupienie w historii
SETKA GÓRĄ :P a tak ci w ub roku nie wierzyli :idea:
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć

Awatar użytkownika
setka
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: setka »

no tak tylko ze nie kupilem, tyle ile zakladalem a za to mam papier toaletowy i to mi ciąży.
Czułem ze to podbicie $ to było pod wyrzutkę ale oczywiscie zostałem z pozycjami... szwajcar i dolar już na zero ale trzymam.............
co do losow złota i dolara to nie trzeba bylo byc wielki analem i wieszczem, wystarczy popatrzec co robia banki centralne a zwlaszcza fed. moim zdaniem złoto ma super perspektywy i moze nawet dojsc do regulacji sprzedazy tzn. zblokuja, opodatkuja itp... bo przciez goj nie ma prawa zarobic 1000 %...................... nawet kupujac je teraz za pare lat bedziesz kilka razy do przodu. Fiat jest niszczony wykładniczo przecierz kazdy to widzi nawet babcia w warzywniaku.

ODPOWIEDZ