Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
DayTrading: Wtorek 14.10.2025
Re: DayTrading: Wtorek 14.10.2025
gaz
7k
ropa 500 lki
7k
ropa 500 lki
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
GOLD - 16k PLN
moja predukcja była do konca roku 17k PLN i jak dobrze pojdzie to miniemy 20k PLN...
Chiny skupuja złoto na potege, kraje BRICK sa w trakcie tworzenia prawdziwej waluty opartej o kruszec.
Dolarami bedzie mozna se d podetrzec jak rzucą na rynek obligacje tego upadłego kraju....
Bedzie cyk i zostaniecie z niczym.
moja predukcja była do konca roku 17k PLN i jak dobrze pojdzie to miniemy 20k PLN...
Chiny skupuja złoto na potege, kraje BRICK sa w trakcie tworzenia prawdziwej waluty opartej o kruszec.
Dolarami bedzie mozna se d podetrzec jak rzucą na rynek obligacje tego upadłego kraju....
Bedzie cyk i zostaniecie z niczym.
ale poki co to jeszcze po 5,50 go bedzie szansa oddac na co sam licze.......
narodowi zdrajcy juz nad tym pracują..........
narodowi zdrajcy juz nad tym pracują..........
Kilka dni temu przeleciał mi przed oczami nagłówek artykułu nt cacao, a w nim informacja taka ze dzień 14.10 bedzie ważnym dniem dla notowań, bo pokażą sie dane odnośnie przewidywanych zbiorów. - to tak w skrócie.
W drugim artykule czytałem ze zbiory bedą lepsze niż w ubiegłym roku.
Ciekawe czy bedzie dzis coś sie działo na cacao.
W drugim artykule czytałem ze zbiory bedą lepsze niż w ubiegłym roku.
Ciekawe czy bedzie dzis coś sie działo na cacao.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
GAZ
20K
zaczałem ele DAX JAK WIDAC
i sapka ele
ROPKA WTI
500B
20K
zaczałem ele DAX JAK WIDAC

ROPKA WTI
500B
dax
1ktr
sp500 bp
1ktr
sp500 bp
sp500
5ktr
dax bp
nygus bp
Gaz
20k
i znowu było bdbbb
5ktr
dax bp
nygus bp
Gaz
20k

dolce
3,696 było
setka co ty na to
na godz. 18:20 wystąpienie szefa FED na corocznej konferencji w NABE - przy braku bieżących danych z USA staje się ono bardziej istotne.
GAZ
13K LKI
3,696 było

setka co ty na to

na godz. 18:20 wystąpienie szefa FED na corocznej konferencji w NABE - przy braku bieżących danych z USA staje się ono bardziej istotne.

GAZ
13K LKI
Hmmm.....
Liczyłem na to ze dzisiejsza D1 na cacao bedzie bardziej „wyrazista”, a jest taka sobie. Jutro będzie widać czy to był dołek czy jeszcze nie.
Liczyłem na to ze dzisiejsza D1 na cacao bedzie bardziej „wyrazista”, a jest taka sobie. Jutro będzie widać czy to był dołek czy jeszcze nie.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...