Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
DayTrading: Środa 01.10.2025
Re: DayTrading: Środa 01.10.2025
No i co ? dalej liczycie na korekte GOLD 
powodzenia życzę..................

powodzenia życzę..................
2gi raz odbijają się od 3900 jak nie przebije to chyba korekta
jak jestes na grubych S to wspolczuje....
wszelkie ski na złocie to typowe łapanie noza
lepiuej poczekac nas elki
wczoraj byly dobre lki np
ropka wti
300b
lepiuej poczekac nas elki

wczoraj byly dobre lki np
ropka wti
300b
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
Na szczęście stoję z boku a ski wykosili przy 3700. Poczekam na mocniejszy sygnał rsi i macd. Na d1 rsi powyżej 80 od ponad miesiąca, poprzednio okres rsi powyżej 80 trwal niecałe 2 tygodnie. Ogólnie grubo.
Tak było z kakao i tak było z kawą, czemu złoto na być inne? Etfy na złoto, krypto i co jeszcze? Z takimi lewarami to będą cuda.
WCZORAJ BYLO WIDAC ZE MOZNA WEJSC W ELEElek pisze: 01 paź 2025, 10:31 Na szczęście stoję z boku a ski wykosili przy 3700. Poczekam na mocniejszy sygnał rsi i macd. Na d1 rsi powyżej 80 od ponad miesiąca, poprzednio okres rsi powyżej 80 trwal niecałe 2 tygodnie. Ogólnie grubo.
JA ZŁOTA NIE GRAM BOBYM PAKOWAŁ LKI
dopoki rynek nie pokaze ze ma dosc to cel jest 4k i tyle o złocie

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
Bax mógłbym Cię prosić o wyjaśnienie? Przeważnie jako wsparcie ryzykujesz prostokąt o początku na ruchu korekty albo mocnym przesileniu po wzroście. Dlaczego nie jest to sygnałem do zajęcia esek a długich?
Jeszcze raz wam tlumacze tak jak tlumaczyłem ciemnemu ludowu zeby nie kupowac dolarow po 4 zł........ złoto nie bedzie juz nigdy ponizej 10k pln... ba moze nawet nie bedzie nizej 14k pln... wchodzimy w etam procesu wykladniczego niszczenia wartosci papierowego pieniadza... dodruk idzie pelna para, zobacz na indexy skad ta kasa tam jest ? robia to wszyscy. Bedzie nagly wzrost inflacji (realnej nie tej od banksterskich tabelek) po nowym roku i to nie beda cyfry 2, 4 czy 9 %.................. zloto bedzie tylko drozec w takim otoczeniu.