gaz 12k
ropa lka bp
i tak sie w te klocki gra
pif paw i po bzykanku na dt naraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
setka
to jak te dolce masz po 4,2 czy po 4,1x a moze po 4,02
no badz szczery i przyznaj się
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
reka na sercu, srednia 3,63. wczesniej kisiłem CHF zamieniłem teraz na USD przeciez pisałem, polowa w $ polowa w złocie, nie zdarzylem kupic za calosc GOLD a teraz to juz strach brac po takiej cenie........ a fx to inna inszosc, 100 kola z babci renty uciułane do zwrotu ..... wiesz ja milionami nie obracam tak jak ty to sa grosze dla takich tuzów baxowych, ale tutaj nie roznicujemy sie na kwoty, liczy sie utargowany % od tego co masz....
setka pisze: 23 wrz 2025, 16:38
reka na sercu, srednia 3,63. wczesniej kisiłem CHF zamieniłem teraz na USD przeciez pisałem, polowa w $ polowa w złocie, nie zdarzylem kupic za calosc GOLD a teraz to juz strach brac po takiej cenie........ a fx to inna inszosc, 100 kola z babci renty uciułane do zwrotu ..... wiesz ja milionami nie obracam tak jak ty to sa grosze dla takich tuzów baxowych, ale tutaj nie roznicujemy sie na kwoty, liczy sie utargowany % od tego co masz....
to jesli nie masz to spoko
wg mnie powyzej 4 zeta dolce w przyszlym roku musza byc i tyle
ja NA FX JUZ DUZA KASA NIE OBRACAM z pół roku i nie mam u zadnego broka wiecej niz 50k baxów /2rachunki tylko na fx /
BO PO CO chyba tylko po to by zmoczyc dpe jak np Zaorki
teraz robie na tzw minimum z/s jakie mnie zadawala
a co do dolcy
jak sprzedalem wyzej 4,9 wszystko co mialem i nie mialem to by był chory pomysł gdybym teraz powoli nie skupował realnie
realnie MAM pow, 3,6 srednia wyraznie
a teraz pozycje
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 23 wrz 2025, 18:17 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć