DayTrading: Poniedziałek 22.09.2025
DayTrading: Poniedziałek 22.09.2025
Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Re: DayTrading: Poniedziałek 22.09.2025
GAZ
kontr pazdz bez pozycji
jesli to bede juz pozycjonował tylko kontr listopadowy bo pazdz to rolka wiec odpuszczam juz :568:ropa bp
edek
jeszcze troszke w dół i zacznie byc ciekawie

kontr pazdz bez pozycji
jesli to bede juz pozycjonował tylko kontr listopadowy bo pazdz to rolka wiec odpuszczam juz :568:ropa bp
edek
jeszcze troszke w dół i zacznie byc ciekawie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
- MetaPoznanie
- Gaduła

Demo The Bill 
Kontekst jest królem, wskaźnik tylko doradcą.
Cena może zawrócić na zupełnie różne sposoby.
modys przyorał polin, wojna wisi na wlosku, syf kiła i mogiła, zarobki jak w bangladeszu a tu sialalala muzyczka gra... cebulion najsilniejszy na swiecie.......... wszystko na lbie obrocone jak ich krzyż. oj bedzie chaos i placz. konta brookerskie pojda jak dymek z cygara. zero gwarancji zero ochrony.
- MetaPoznanie
- Gaduła

Gwarantowane masz 0 na koncie bynajmniej w EU , wojna to jest w TV , że ludzie jeszcze są tak głupi że wierzą rządowi i mediom . Przypomnę że doktor Putin zakończył PlanDemie covid19 w jeden dzień . Zakończyła się w dniu wybuchu "wojny" ? przemysł zbrojeniowy USA ma się dobrze bo idioci kukają broń po czym wysyłają ją na Upadline
wszystko to wiemy........... ale tetrzyk na wschodzie nas nie ominie, musza sie pozbyc Polakow ze wschodnich terenow jeszcze... ja bym stad juz spadał z kapitałem na miejscu grubasa przeciez pln zaoraja tymczasow lepiej niz podczas plandemii a tu kurna jak w szwajcarii................ z dolca chyba jednak na razie nic nie bedzie ledwo to zipie chyba trzeba sie ewakuowac jednak...........
nie mogłem sie doczekac, biegne co sił w kolejke:
https://stooq.pl/n/?f=1709234
widac jeszcze odsetek covidiotow jest spory,,,,,,,,,,,,
nie mogłem sie doczekac, biegne co sił w kolejke:
https://stooq.pl/n/?f=1709234
widac jeszcze odsetek covidiotow jest spory,,,,,,,,,,,,
- MetaPoznanie
- Gaduła

Dolar to tylko S ale długo terminowo nie żadne DT zobacz że BRICS głownie jest po to by wyeliminować płatności dolarem za surowce , a skoro Dolary są nie potrzebne to wrócą do USA skokowo zwiększająć inflacje wtedy FED będzie zmuszony mocno podnieść stopy % i wtedy będzie trzeba grać L ale jeszcze to potrwa
zakładałem ze znacznei krócej niż dłużej............ no nie mam ich po 4 zł jak co niektórzy ogladacze tv sie zapakowali. Ale wesolo to nie wyglada i pytanie za milion uciekac czy czekac.
- MetaPoznanie
- Gaduła

Jak postawiłeś sporą kwotę to będzie cię to męczyć i za nim zaśniesz będziesz o tym myślał
lepiej grać mniej i głowę mieć spokojną.
Kierunek jest S ale może być spora korekta by powyrzucać ludzi z pozycji
Kierunek jest S ale może być spora korekta by powyrzucać ludzi z pozycji
NatGas 2,89 Grube L
TP okolice 3,08
I Gitara
TP okolice 3,08
I Gitara
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".