szukam programisty do naniesienia zmian w EA MQ4

O jezykach programowania w platformach i nie tylko.
Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

szukam programisty do naniesienia zmian w EA MQ4

Nieprzeczytany post autor: tantric »

J/w , Ea nie ma odpowiedniego MM. Potzrebuje dodać kilka opcji do niego. Czy ktoś się możwe tego podjąć?
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"

Awatar użytkownika
Administrator
Admin
Admin

Re: szukam programisty do naniesienia zmian w EA MQ4

Nieprzeczytany post autor: Administrator »

Hej, próbowałeś ChataGPT? Powinien ogarnąć podane MM w MQL4/5.

Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

Hej. Tak próbowałem i ogarnął mi w ten wekend, po 4 dniach "walki". mam jeszcze inne zlecenie dla programisty.Nadpiszę w poście. Dzięki
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"

Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

Potrzebuję mimo to programisty do wklejenia wskaznika w pliku EX4 do EA. ChatGPT nie daje rady.

ODPOWIEDZ