Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
DayTrading: Piątek 01.08.2025
Re: DayTrading: Piątek 01.08.2025
SETKA
CHYBA MAja ochote isc w kierunku twej eski na DAX
Oby ci sie udalo wreszcie
CHYBA MAja ochote isc w kierunku twej eski na DAX
Oby ci sie udalo wreszcie

podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
no ja czekam juz pol roku i bede czekal nastepne pół jak bedzie trzeba, ten cyrk wiecznie trwac nie bedzie...............
od pon poleca za raz infa pod plan grubasa i sie skonczy ta klamliwa hucpa.................. 18k.
od pon poleca za raz infa pod plan grubasa i sie skonczy ta klamliwa hucpa.................. 18k.
a dolarek 3,75 ruszone 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Baxik,nie za ostro "mierzysz" dolarka,dla mnie ok.,ale coś "bardzo wysoko"z twoimi celami.
Ooo.... indeksy ebneły.
SP miało zaliczyć 6484 a potem dopiero sie zwalić. Oszuści.
No ale jak juz ebneło to poprzednie ATH wypadałoby przetestować jako wsparcie chyba, co ?
...............
Kakao tez jakiegos takiego RGRa na h1 rysują. Poziom 8500 to nie byle popierdółka jednak.
SP miało zaliczyć 6484 a potem dopiero sie zwalić. Oszuści.
No ale jak juz ebneło to poprzednie ATH wypadałoby przetestować jako wsparcie chyba, co ?
...............
Kakao tez jakiegos takiego RGRa na h1 rysują. Poziom 8500 to nie byle popierdółka jednak.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
ropka
na weekend towar trafiony i płonie ha ha ha
CUPRA
Z 5ZETA PRAWIE ZJECHAL NA 3,60
TO 50FBO JEST NA OK 4,2XX TAKZE 4 TO POWINNA JESIENIA BYC
z dolarem to stary numer zrobia 4ke by zachecic ze juz bedzie TYLKO rósł
/setka to pamieta bo taK SIE PRZEJECHAL /
A POTEM JBNIE NA NP 3,35
na weekend towar trafiony i płonie ha ha ha

CUPRA
Z 5ZETA PRAWIE ZJECHAL NA 3,60
TO 50FBO JEST NA OK 4,2XX TAKZE 4 TO POWINNA JESIENIA BYC
z dolarem to stary numer zrobia 4ke by zachecic ze juz bedzie TYLKO rósł
/setka to pamieta bo taK SIE PRZEJECHAL /
A POTEM JBNIE NA NP 3,35

USD/PLN to nie moja bajka, ale patrząc na świeczki MN to lipcowa świeczka , bardzo ładne objęcie hossy. Teraz korekta do 3.66 i potem góra na 3.82 a wyżej 3.99. A jeszcze wyżej to 4,23
Pieniędzy na to nie postawie, bo nie gram dolca, i cierpliwość w trzymaniu pozycji mam co najwyżej do końca tygodnia ale tak mi to wyglada ....ihmo
Pieniędzy na to nie postawie, bo nie gram dolca, i cierpliwość w trzymaniu pozycji mam co najwyżej do końca tygodnia ale tak mi to wyglada ....ihmo
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
i na gazie i na ropie rozwalilem leszcza
z daxem tylko pierdziel;nik ale pod kontrolka
spok w weekend skonczylem tance
dychA ZDJETA
z daxem tylko pierdziel;nik ale pod kontrolka
spok w weekend skonczylem tance

$$$$$$$$$ to waluta smieciowa z ktorej wycofuje sie swiat a tymi cłami to se jeszcze dowalili bonusa, wiekszosc firm sie wycofa z handlu znimi, czesc upadnie i wtedy zobacza czym sa, zostanie im juz tylko wywołac wojne co zapewne im sie uda bo tylko w tym sa dobrzy........ ja wam radze sie trzymac od tego kraju i ich waluty z daleka, kto mnie posluchal tak z rok temu dzis przynajmniej nie stracił a kto kupił zloto jak ja zarobił dużo....... kto sie smiał i kupował $$$ dzis skomle cieno i juz sie nie śmieje, ba nawet sie tu nie wypowiada bo się ZBŁAŹNIŁ... ja teo smietnika nie chce z gleby podnosic nawet jak bedzie po 2.0 bo bedzie mina.
DAX zatrzymali sie na D1-SMA100 i zero odbicia zbieraja Lki a potem falka C w dół tak zakładam, tak bym zrobil teraz na miejscu banksterów. Niepozamykane luki pozatym. Na duze spadki bym w tym rzucie nie liczył.
DAX zatrzymali sie na D1-SMA100 i zero odbicia zbieraja Lki a potem falka C w dół tak zakładam, tak bym zrobil teraz na miejscu banksterów. Niepozamykane luki pozatym. Na duze spadki bym w tym rzucie nie liczył.