Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
DayTrading: Środa 23.07.2025
Re: DayTrading: Środa 23.07.2025
COCOA
jakos tak bym widział w tym tyg
jakos tak bym widział w tym tyg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
F20 fajnie - zrobili podwójny szczyt i esy tak
Ja trzymam L na kakao (poniżej 8k brałem) , dopóki nie zejdą poniżej 8011 to będę widział szanse na wybicie albo chociaż próbę wybicia poziomu 8240. Teraz scenariusze h1 .
1. Jeżeli bedzie to wybicie to cel pierwszy jest na 8467 -z marszu go powinni wtedy zrobić , drugi cel to 8813 - ten juz niekoniecznie musi byc zrobiony z marszu o ile w ogóle
2. Jeżeli zejdą poniżej 8011 to uciekam z L bo mogą zejść wtedy na 7897 albo nawet na 7779 i pozamiatają mi wtedy L.
Dlaczego L gram ? Bo wrócili powyżej 8k i dopóki ten poziom jest wsparciem ( znowu ) to widzę szanse na up.
Po coś wrócili nad to 8k .... ihmo
Edit.
Ooo... właśnie próbują wybić 8240
No to teraz poproszę 8467 zrobić i tam sie okopać
1. Jeżeli bedzie to wybicie to cel pierwszy jest na 8467 -z marszu go powinni wtedy zrobić , drugi cel to 8813 - ten juz niekoniecznie musi byc zrobiony z marszu o ile w ogóle
2. Jeżeli zejdą poniżej 8011 to uciekam z L bo mogą zejść wtedy na 7897 albo nawet na 7779 i pozamiatają mi wtedy L.
Dlaczego L gram ? Bo wrócili powyżej 8k i dopóki ten poziom jest wsparciem ( znowu ) to widzę szanse na up.
Po coś wrócili nad to 8k .... ihmo
Edit.
Ooo... właśnie próbują wybić 8240

No to teraz poproszę 8467 zrobić i tam sie okopać

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
dolarki
0,8 lot lki gra
cos dali skubnac
gazik to piekna zwała byl prawie 3,6 teraz ok 3,1 ele beda git
0,8 lot lki gra
cos dali skubnac

gazik to piekna zwała byl prawie 3,6 teraz ok 3,1 ele beda git

Ostatnio zmieniony 23 lip 2025, 16:07 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
Hmmm.... liczyłem na to, że wybicie poziomu 8240 będzie bardziej „widowiskowe”. Coś jak start rakiety 

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...