ato portfel i pozycje v baxa

Czyli co się już wydarzyło, co się dzieje obecnie oraz jaka będzie najbliższa i dalsza przyszłość na rynku Forex.
Awatar użytkownika
A`M a Tor
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: ato portfel i pozycje v baxa

Nieprzeczytany post autor: A`M a Tor »

Ja baxsiu tez zamknąłem większość esek, jak zaczeło lecieć w dół. Uśredniłem, trochę zamykałem na bieżąco, i na całej pozycji jeszcze zarobiłem:) Tak że esssa :564:
No cały czas się czaję na te 2.9 z małą S
Ale może postawie ele już jak trochę to spadnie, L to po rolce pewnie.
Zobaczymy
Tylko cielę nie zmienia zdania.
Zieloności
a na wti siedi mała L na wędce :mrgreen:

Awatar użytkownika
A`M a Tor
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: pozycje v baxa

Nieprzeczytany post autor: A`M a Tor »

SEROL666 pisze: 14 lip 2025, 05:50 Już cię pochowałem. Wyruchałeś wszystkich jesteś OSTATECZNYM demo traderem. Może w końcu dołączysz do ostatniego na tym forum konkursu bez ograniczeń. Czy raczej chcesz być zapamiętany jako DEMO BOY który załatwił wątek stworzony przez Daro Manchester
Przyjacielu, dziwnie się czyta nie które Twoje posty. Nie do końca wiadomo o co Ci chodzi. Trochę poszperałem po tematach i stwierdzam że mógłbyś dać na luzzzz.....
Po co ta napinka? Tradeing to ma być też zabawa, już samo odpalanie platformy to konkurs. Na pamięć, koncentrację, cierpliwość, na wiele rzeczy. Dawaj jakieś predykcje i też się baw się ze wszystkimi. Jeden zarabia, inny traci, ale ważne żeby to nie była sprawa życia i śmierci.
Trzeba nam tu równowagi, bo każdy ma inny styl.
Jak byś widział teraz ropkę? albo eth, Wig`a, usd/pln?
Na demo czy nie na demo ważne co się widzi po wykresie, albo po fundamentach. Albo analiza muzyczna, rzut monetą, wszystko jedno.
Dawaj predykcję kolego :569:
Zieloności :mrgreen: rerekumkum

ODPOWIEDZ