Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
DayTrading: Poniedziałek 14.07.2025
Re: DayTrading: Poniedziałek 14.07.2025
Gratuluję ci baxik/BAX/XAB mam nadzieję że jestem pierwszy. Osiągnąłeś chyba to co chciałeś, gdziekolwiek jesteś. Możemy to ująć inaczej twoja obecność tutaj prowadziła nas do tego gdzie właśnie jesteśmy, Pzdr S666
"If music is dying musicians are killing it" - MP
[quote=SEROL666 post
Smieszny byłeś jesteś i bedziesz i chyba nic ani nikt tego już nie zmieni.
Jak zwykle piszesz tak by nikt procz Ciebie nie wiedział o co chodzi. pozdrawiam
Smieszny byłeś jesteś i bedziesz i chyba nic ani nikt tego już nie zmieni.
Jak zwykle piszesz tak by nikt procz Ciebie nie wiedział o co chodzi. pozdrawiam
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
Nie jestem. Ale ty jesteś Królem - który wygrał wszystkie wojny na tym forum. Z pozostałych cię wywalano z wielkim hukiem, ale jak widzisz jedyne co możesz zrobić to zmierzyć się ze mną albo dalej piać swoje... ostatnia jazda. Nawet ty wiesz że za chwilę admin ogłosi finał bo już nas i tak nikt nie ogląda jedyne co ludzie szukają to opinii o jakichś szkoleniowcach
[quote=SEROL666
znowu sie powtarzasz
mnie niby wywalono z forum /niestety brak nazwy z jakiego
a ze to forum zanika to tylko wina tylko takich jak ty bo ani nie grasz ani o fx nie piszesz bo nic nie umiesz z forexu

znowu sie powtarzasz
mnie niby wywalono z forum /niestety brak nazwy z jakiego
a ze to forum zanika to tylko wina tylko takich jak ty bo ani nie grasz ani o fx nie piszesz bo nic nie umiesz z forexu

Z wszystkich. Jesteś DEMO kolesiem tutaj nikt cię nie traktuje serio. Przecież wiesz o tym . Możesz robić nic nieznaczącą robotę na tym forum albo zostać legendą. Twój wybór to forum i tak umiera
no to jest fakt
powaznie to raczej tu Ciebie nigdy nikt nie TRAKTOWAŁ
Ale spok sa inne fora tam poszalejesz
powaznie to raczej tu Ciebie nigdy nikt nie TRAKTOWAŁ
Ale spok sa inne fora tam poszalejesz
o kurna zamykaja forum ? dobrze wiedziec, gdzie ja bede teraz pisał