Polska, absurdy itp
Re: Polska, absurdy itp
Francja zakazała statystyk etnicznych oraz religijnych już dawno temu u nas Dudu zablokował ustawę o mowie nienawiści o dziwo:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"If music is dying musicians are killing it" - MP
Meta przyjdź może z jakimiś danymi bo wygląda słabo jak wrzucasz jakieś dane z dupy. Pomyśl o tym zanim coś napiszesz . Jak chcesz rozrabiać to na dziale DT jest wakat. Pewnie wróci ale póki co.....
- MetaPoznanie
- Stały bywalec
Co do tych danych , to kilka stron wcześniej je wklejałeś później okazało się że są zmanipulowane i nie prawdziwe z czym nie mogłeś się pogodzić
"Do rzeczy" serio? Pisowska gazetka propagandowa . Rządziły Pisiory migrantów sprowadzali teraz jest PO i jest to samo maja przykaz sprowadzać to sprowadzają bardziej ciekawe jest od kogo ?
Co do DT to ty tam próbowałeś wprowadzać jakieś porządki. Nazwali cię tam "Srańcem"
Po czym umknąłeś z stamtąd z podkulonym ogonem tak samo jak ze swojego konkursu. Tak zadałem sobie trud przejrzenia twych postów pełnych radosnej twórczości , podsumowując je mogę stwierdzić że to mentalny śmietnik

Co do DT to ty tam próbowałeś wprowadzać jakieś porządki. Nazwali cię tam "Srańcem"

Intelektualny takżeMetaPoznanie pisze:to mentalny śmietnik

Też przejrzałem jego posty - zabawne jest to, że był "taki" od zawsze.