Polska, absurdy itp
Re: Polska, absurdy itp
Francja zakazała statystyk etnicznych oraz religijnych już dawno temu u nas Dudu zablokował ustawę o mowie nienawiści o dziwo:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"If music is dying musicians are killing it" - MP
Meta przyjdź może z jakimiś danymi bo wygląda słabo jak wrzucasz jakieś dane z dupy. Pomyśl o tym zanim coś napiszesz . Jak chcesz rozrabiać to na dziale DT jest wakat. Pewnie wróci ale póki co.....
- MetaPoznanie
- Gaduła
Co do tych danych , to kilka stron wcześniej je wklejałeś później okazało się że są zmanipulowane i nie prawdziwe z czym nie mogłeś się pogodzić
"Do rzeczy" serio? Pisowska gazetka propagandowa . Rządziły Pisiory migrantów sprowadzali teraz jest PO i jest to samo maja przykaz sprowadzać to sprowadzają bardziej ciekawe jest od kogo ?
Co do DT to ty tam próbowałeś wprowadzać jakieś porządki. Nazwali cię tam "Srańcem"
Po czym umknąłeś z stamtąd z podkulonym ogonem tak samo jak ze swojego konkursu. Tak zadałem sobie trud przejrzenia twych postów pełnych radosnej twórczości , podsumowując je mogę stwierdzić że to mentalny śmietnik

Co do DT to ty tam próbowałeś wprowadzać jakieś porządki. Nazwali cię tam "Srańcem"

Intelektualny takżeMetaPoznanie pisze:to mentalny śmietnik

Też przejrzałem jego posty - zabawne jest to, że był "taki" od zawsze.
Nie wiem co wy tam ze Szwagrem palicie Meta ale nic nie jest zmanipulowane... podaj lepiej link zamiast pisać bzdury wyssane z palucha.MetaPoznanie pisze: ↑14 lip 2025, 18:09Co do tych danych , to kilka stron wcześniej je wklejałeś później okazało się że są zmanipulowane i nie prawdziwe z czym nie mogłeś się pogodzić"Do rzeczy" serio? Pisowska gazetka propagandowa . Rządziły Pisiory migrantów sprowadzali teraz jest PO i jest to samo maja przykaz sprowadzać to sprowadzają bardziej ciekawe jest od kogo ?
Bądźmy cyniczni: Maja O. słynie z takich złotych ust. Do tego leci jej 53 roczek więc menopauza płata figle. Źródeł tego news'a jest mnóstwo w tymi ten:
https://www.youtube.com/watch?v=AAVLWgD19PQ
Oczywiście Republika ma zaawansowane AI

Baksik/BAX/XAB - też mi autorytet znalazłeś... JPR ty nie wiesz kim jest DEMO Dziadek ?!?MetaPoznanie pisze: ↑14 lip 2025, 18:09Co do DT to ty tam próbowałeś wprowadzać jakieś porządki. Nazwali cię tam "Srańcem"Po czym umknąłeś z stamtąd z podkulonym ogonem tak samo jak ze swojego konkursu. Tak zadałem sobie trud przejrzenia twych postów pełnych radosnej twórczości , podsumowując je mogę stwierdzić że to mentalny śmietnik

Słabo, bardzo słabo Metka. Widzę że z Krisem poczytaliście to super. Może za kilka lat tu wrócicie i będziecie w stanie coś zaprezentować bo póki co to tylko piszecie bzdety. Żadne z was nie poprowadziło ani jednej dyskusji ani nie zaczęliście ciekawego tematu. Wypruliście się z "wiedzy" i nikt tym się nie zainteresował.
Może jesteście pokoleniem Z ?? Starzy wam dali komórkę i Play'aczka abyście im zadka nie zawracali a potem już samo poszło
- MetaPoznanie
- Gaduła
Co ty tu niby prezentujesz , jakieś pierdy z Republika czy Do Rzeczy żadna to wiedza , wklejasz to tutaj a to nawet nie twoje przemyślenia tylko ich a które przyjąłeś jako swoje by wypełnić pustkę w głowie . Odwaliła ci palma na punkcie migrantów 3 rok leci a ty nadal sie podniecasz tym tematem
W DT jest demo dziadek niech ci będzie on tam rządzi , tu jesteś tutaj tak naprawdę to wiele was łączy on się zafiksował na punkcie udawania Guru ty punkcie migrantów i polityki On rządzi tam a ty tutaj. Jesteś królem absurdu. On siedzi praktycznie sam w DT a ty tutaj
Z początku jeszcze zabawne było wchodzenie tutaj rzucenie na tapetę czegoś czego nie akceptujesz i patrzenie jak się miotasz i skacze ci gula .
Teraz wróciłeś do swojej politycznej prymitywnej i płaskiej narracji i powiem ci że po przeczytaniu twoich ostatnich wypowiedzi odczuwam po prostu nude i politowanie dla tych twoich jednocześnie nie twoich wywodów.
W DT jest demo dziadek niech ci będzie on tam rządzi , tu jesteś tutaj tak naprawdę to wiele was łączy on się zafiksował na punkcie udawania Guru ty punkcie migrantów i polityki On rządzi tam a ty tutaj. Jesteś królem absurdu. On siedzi praktycznie sam w DT a ty tutaj
Z początku jeszcze zabawne było wchodzenie tutaj rzucenie na tapetę czegoś czego nie akceptujesz i patrzenie jak się miotasz i skacze ci gula .
Teraz wróciłeś do swojej politycznej prymitywnej i płaskiej narracji i powiem ci że po przeczytaniu twoich ostatnich wypowiedzi odczuwam po prostu nude i politowanie dla tych twoich jednocześnie nie twoich wywodów.