kiedys gralem na fx dolce mocno teraz tylko realnie kupuje i trzymam nawet 2lata jak lokate
a fx to na dt pykam bo lubię
raz na dolcach dałem dpy jak setka kupilem po4 i sprzedałem po nizej 3,7 ale tylko raz w zyciu a kupuje dolce z 20 lat
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny ani o tym pisać
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
ok to jeszcze raz ropka 400b zostaje
a z dolcem to istne jajca zeby nawet nizej 3,6 zeszlo to i dla mnie juz masakra wqrwiaja mnie tym spadkiem
zaczyna mi srednia realnie sprdalc w krzaki
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
na edku to tak jakby robili nietoperka na ---> 1,22 ale to juz by byla masakra dla dolca....
dolar bedzie leciał dopoki nie osigna zalozonych rentownosci na 10Y... 3,5 % ??? bo wam mowie po raz nty ze skupuja dlug za wydruk bo nikt tego szitu juz nie chce brac a groźby juz nie działaja jak kiedyś.... wola spuscic dolca niz gielde bo straci ulica a nie ich nadziani kolesie. prosty temat. $ ----> 3,3 do wrzesnia. potem sei zaczna wojenki i bedziemy jechac wyzej 5,0 takze glowa do gory.... 2-3 miesiece nasiadówki.
setka czytaj
xxxxxxxxxxxxxxxxxx
Amerykański rynek akcji jeszcze nigdy nie był tak duży. Według danych Goldman Sachs, całkowita kapitalizacja amerykańskiego rynku akcji publicznych osiągnęła rekordowy poziom 63,8 biliona dolarów. To dwa razy więcej niż 5 lat temu.
a ty chcesz by cos spadło
chyba jajca do koszyku zleca tylko
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
że przywracamy czasową kontrolę na granicy Polski z Niemcami i Polski z Litwą. Decyzja zapadła dziś, wejdzie w życie ze względów organizacyjnych w poniedziałek, 7 lipca
xxxxxxxxxxxx
Amerykański dolar ma za sobą najgorszą pierwszą połowę roku od 1973 r. Indeks dolara, porównujący wartość waluty Stanów Zjednoczonych do koszyka walut, spadł od początku roku o ponad 11%.
xxxxxxxxx
Dziś rynek wycenia do końca roku 3 pełne obniżki stóp procentowych, co oznacza o jedną więcej niż jeszcze na początku czerwca. Mimo takiej zmiany pozycjonowania inwestorów ciężko doszukiwać się wśród głosów z Fedu znacznego gołębiego nastawienia, które mogłoby podtrzymać takie przyspieszenie w luzowaniu polityki monetarne
dołożyłem esów, ale chyba zamknę zaraz poniżej 3.27 i otworzę ponownie powyżej 3.35 - dt na minutkach; trzymam się planu - to samo witi esy wziete na dłużej niż minutki
dołożyłem esów, ale chyba zamknę zaraz poniżej 3.27 i otworzę ponownie powyżej 3.35 - dt na minutkach; trzymam się planu - to samo witi esy wziete na dłużej niż minutki
zielona-czerwona
fakt zalezy jak sie patrzy
ja na gazie raczej jestem za wzrostem tak choc na 4 wiec bardziej mnie kreca lki
i ropa to samo czyli choc 68 wiec z dołu sie mocniej ustawiam czyli ELE
gaz 20k elki
Ostatnio zmieniony 01 lip 2025, 15:02 przez baxik, łącznie zmieniany 2 razy.