DayTrading: Czwartek 22.05.2025
DayTrading: Czwartek 22.05.2025
Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Re: DayTrading: Czwartek 22.05.2025
ropa WTI
250 baryłek
250 baryłek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny
ani o tym pisać
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

bax, jak dodać procent składany do tej skuteczności to można ograć broka z odpowiednią kwotą. Grać all in skoro jest taka skuteczność. Nie myślałeś o tym? Jak jest zajebista skuteczność tradingu to wkładając duże siano można się obłowić... a nie ciułać po kilka tys codziennie. Broker to lubi. Bo ma statystykę że są zarabiający u niego. A można przy takiej skuteczności po prostu robić bank.
Świeżak, to Ty, tylko nick inny?Świeżak45 pisze: ↑22 maja 2025, 05:45bax, jak dodać procent składany do tej skuteczności to można ograć broka z odpowiednią kwotą. Grać all in skoro jest taka skuteczność. Nie myślałeś o tym? Jak jest zajebista skuteczność tradingu to wkładając duże siano można się obłowić... a nie ciułać po kilka tys codziennie. Broker to lubi. Bo ma statystykę że są zarabiający u niego. A można przy takiej skuteczności po prostu robić bank.
"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
to wszystko zalezy od podejscia .załozenia i od tego co ty z tego fx chcesz miecŚwieżak45 pisze: ↑22 maja 2025, 05:45bax, jak dodać procent składany do tej skuteczności to można ograć broka z odpowiednią kwotą. Grać all in skoro jest taka skuteczność. Nie myślałeś o tym? Jak jest zajebista skuteczność tradingu to wkładając duże siano można się obłowić... a nie ciułać po kilka tys codziennie. Broker to lubi. Bo ma statystykę że są zarabiający u niego. A można przy takiej skuteczności po prostu robić bank.
i moze od wieku też
10-15 czy 20 lat temu podobało mi sie czasem granie za cale depo
teraz wole miec duze siano na depo i trzepac po te kilka tysiaczkow codziennie bezbolesnie i bez wiekszego ryzyka

bo jak na 10 wejsc 7-8 wychodzi super to latwo policzuyc czy mi z/s rosnie

a czytacze niech sobie uwazaja ze to demo skleijki czy inna chjnia mnie to lotto bo ja wiem co i jak i na czym gram
reszta niech sobie duma co chce pokazuje kiedy wejscie i kiedy wyjscie i tyle starczy

A to jest najwazniejsze czyli srednia lyzeczka mi wystarcza i jakos nie widze sensu grac mocno czyli mocniej niz teraz
czyli gora do polowa depo pozycje
Ja mysle ze moj styl grania jest prosty i sporo mocniej grajacych gra podobnie
po prostu cos spada to wchodze w elki lekko
spada mocniej to lki mocniej i czekam na kontre rynku i tyle i to co najwazniejsze
ja nie pozwalam na straty jakiekolwiek wieksze bo po prostu tna pozycje jak cos nie tak

tu
kakao bp
ropa 150b
dax 2ktr
ani o tym pisać

to duza przyjemnosc czasem sobie jakas pozycje dluzej niz dzien potrzymac
i wiadomo m ogloby byc np 15ktr /bo na poczatku bylo ze 30 nawet/
ale 3 teraz tez nie jest złe
kakao
juz jest bajka
bo mialo byc 11600 bez mydła a nie b yło 
zalozenie do dychy blizej niz blisko juz
a wtedy moze byc tez 9k 
ale 3 teraz tez nie jest złe

kakao
juz jest bajka

zalozenie do dychy blizej niz blisko juz

ani o tym pisać

Odnoszę wrażenie ze pijesz do mnie z tym kakao . Choć odrobine mijasz sie z prawdą.baxik pisze: ↑22 maja 2025, 11:57to duza przyjemnosc czasem sobie jakas pozycje dluzej niz dzien potrzymac
ale 3 teraz tez nie jest złe![]()
kakao
juz jest bajkabo mialo byc 11600 bez mydła a nie b yło
zalozenie do dychy blizej niz blisko juza wtedy moze byc tez 9k
![]()
Ja pisałem o 11480 jako cel główny ... lub wyżej . Ale fakt jest faktem 11480 nie zrobili .
Przypomnieć również pragnę jak juz sobie „wycieczki” robimy , ( bo odnoszę wrażenie ze to wycieczka) , że waliłeś eSy jak było poniżej 10k , EWIDENTNIE pod prąd.
Także , ten tego Panie Kolego ... udanych trejdow życzę nieustająco

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
ja nigdy nie pisze ze nie gram pod prad bo w sumie ciagle tak gram pod ten prad
ostatnio fakt esy wyraznie za wczesnie zaczałem ale bralem pod uwage twoje poziomy i dobrze ze podawałes bo gralem krotko
i liczy sie to ze w sumie z 1eska wytrzymałem do dzisiaj
i tez tego nie wiem czy teraz ska z pradem bo wg mnie powinni na te twoje 11480 choc pojsc ale jakos nie chcaaaaaaaaaaaa
tak przy okazji
jakis pomysl co dalej
1000 pkt spadli
trzymam 2ktr od teraz
ostatnio fakt esy wyraznie za wczesnie zaczałem ale bralem pod uwage twoje poziomy i dobrze ze podawałes bo gralem krotko
i liczy sie to ze w sumie z 1eska wytrzymałem do dzisiaj

i tez tego nie wiem czy teraz ska z pradem bo wg mnie powinni na te twoje 11480 choc pojsc ale jakos nie chcaaaaaaaaaaaa

tak przy okazji
jakis pomysl co dalej

trzymam 2ktr od teraz

Ostatnio zmieniony 22 maja 2025, 14:28 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
ani o tym pisać

Pomysł ? O taki pomysł mam .
Albo bladoróżowy zasieg albo niebiańsko niebieski
Wyszystko moze sie odwrócić po danych oczywiście i ch,..j bąbki moze strzelić
Albo bladoróżowy zasieg albo niebiańsko niebieski

Wyszystko moze sie odwrócić po danych oczywiście i ch,..j bąbki moze strzelić
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
u mnie z 50fb to by było 9860 ale to chyba byloby za słodko /kolko zielone//////
lki moze na 10k
a w zasadzie odwrotke to powinni robic teraz juz na tych 38fbo jak chca te np 12k walicccccccc
lki moze na 10k
a w zasadzie odwrotke to powinni robic teraz juz na tych 38fbo jak chca te np 12k walicccccccc

ani o tym pisać