Time&Price - czyli niezwykłe historie godziny 7 i ceny jej towarzyszącej

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Jackal
Gaduła
Gaduła

Re: Time&Price - czyli niezwykłe historie godziny 7 i ceny jej towarzyszącej

Nieprzeczytany post autor: Jackal »

obrazek powyżej to jest aktualna cena...z godziny 11:25 :). Bardziej aktualnego na tamtą chwilę nie mogłem dać. ;).
Nie czuje parcia, nikomu nic nie udowadniam. Przyjmuję moją strategię z całym "posagiem" zalet i wad. Najwyżej będzie BE. Ważne że ślady się powtarzają, schemat się powtarza. A to że czasami cena robi co jej się podoba? No cóż nie mam wpływu na miliony graczy i decyzje które w danej chwili podejmą. Czasami cena robi nagłe przetasowanie albo przewraca "stolik". Nie "walniesz" cenie za jej zachowanie. Może tylko ponownie ustawić stolik w pionie, pozbierać karty i znów je rozłożyć na stoliku. Bo wiesz, że znów zagrasz ponownie kilka partyjek, które masz szansę wygrać...zanim znów stolik zostanie wywrócony ;). Co do aktualnej sytuacji, póki co jeszcze jestem w "grze". Czekam co zrobi cena. Ale już ze spokojem... dawno nie miałem takiego uczucia w głowie - wchodzisz w pozycje, ustawiasz SL, TP i masz luz. Aha mamy BE...

Jackal
Gaduła
Gaduła

ponowne wejście SL- 1.12.740, wejście 1.12814...

Jackal
Gaduła
Gaduła

TP ustawiony na 1.13200. SL przeniesiony na 1.12773. Aktualizacja. SL przeniesione na 1.12.840
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

ODPOWIEDZ