DayTrading: Piątek 11.04.2025
Re: DayTrading: Piątek 11.04.2025
Tak samo GBP/USD przeciez ten ściek idzie na 1.25 xDDDDDD. Dzisiaj cofną go na min 1.28 . Zdziwiłbym się jakby się zamknął tak jak teraz
Tak samo USD/PLN on musi wrócić na 3.89 bo tam przerzucali sobie kapitał. Podaz tam była ze to chuj i popyt tez a wygląda na H1 jakby tam najebali z miliony pozycji w dół a oni sobie przerzucili xDDDDDDDDDDDD, co widać na 1m jak to robili w miejscu nad ranem w czwartek
Tak samo USD/PLN on musi wrócić na 3.89 bo tam przerzucali sobie kapitał. Podaz tam była ze to chuj i popyt tez a wygląda na H1 jakby tam najebali z miliony pozycji w dół a oni sobie przerzucili xDDDDDDDDDDDD, co widać na 1m jak to robili w miejscu nad ranem w czwartek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
www.forex-nawigator.pl
Na m1 Widać jak ktoś skupował dzisiaj rano
Ja mam EUR/USD na shorta i zapas na 1.17 niech idą . Good Luck i krzyzyk na drogę
Tak samo było w czwartek jak sobie przerzucali kapitał, oni myślą ze ja się wczoraj urodziłem i ze przeoczę takie rzeczy xDJa mam EUR/USD na shorta i zapas na 1.17 niech idą . Good Luck i krzyzyk na drogę

www.forex-nawigator.pl
Tak samo na H1 podaz na wolumenie skumulowanym jak chuj . Nic tylko sprzedawać a wchodzisz na niższy interwał a tutaj ktos kupuje. Te wskazniki to się nadają na kant chuja. Oni tak zrobią ze i tak się wyruchasz sam
a jakby policzył te korekty to pewnie z 1000 xDDDDDDDDDDDDDDD No debile . Przeciez tutaj mozna milion wyjebać w tydzien jakby się człowiek tak nie bał grając po max 10 lotów
Btw ze im się chce tak 15 groszy w górę i w dół na tym USD/PLN . Przeciez na EUR/USD zrobili juz 500 pipsów w 10 dni od otwarcia przy 1.08 a jakby policzył te korekty to pewnie z 1000 xDDDDDDDDDDDDDDD No debile . Przeciez tutaj mozna milion wyjebać w tydzien jakby się człowiek tak nie bał grając po max 10 lotów
www.forex-nawigator.pl
na DXY ta strefa to max. Zdziwię się jak ją przebiją dzisiaj. Zresztą mi to wszystko jedno bo i tak czekam tylko do września i ładuje hajs w krypo jak poleci troche nizej bo granie na dzwigni mnie męczy juz, szczególnie gdzie dzieją się takie rzeczy jak teraz. Ta zmienność jest chyba największa w histori forexa. Nigdy nie widziałem zeby EUR/USD robiło takie ruchy. w minute walą 100 pipsów xDDDDDDDDDD
www.forex-nawigator.pl
edit Jednak wyjebali xDDDDDDDDDDD jebane debile. Teraz to się dopiero zacznie rajd w górę jak takim pionem spadało. Trzeba chyba przerzucić się na USD/PLn bo przynajmiej wiem gdzie nie poleci i widać ze ktoś go zbiera bo ten EUR/USD to taki gniot ze to szok . Nie wiadomo gdzie ma koniec
www.forex-nawigator.pl
dolarek to na moj gust to takie mocne zejscie na chwile tylko, rentownosci jakos im w dol nie ida w us a o to im ponoc chodziło, pulapka raczej, nakpozniej za 2-3 miechy zacznie sie jazda jakiej jeszcze nie było nigdy.... ostatnie tchenienie dolara, moze 6 wyszarpiemy na pln.
6 zł nigdy nie zobaczysz. Max 4.50-4.80 ale to będzie jego ostatni podryg jak na mojesetka pisze: ↑11 kwie 2025, 10:36dolarek to na moj gust to takie mocne zejscie na chwile tylko, rentownosci jakos im w dol nie ida w us a o to im ponoc chodziło, pulapka raczej, nakpozniej za 2-3 miechy zacznie sie jazda jakiej jeszcze nie było nigdy.... ostatnie tchenienie dolara, moze 6 wyszarpiemy na pln.
www.forex-nawigator.pl
Obawiam się,że spadek dolca to okolice 96,50-95.
usd/pl
dolary
1lot gra
juz jest oki
dolary
1lot gra
juz jest oki

Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny
ani o tym pisać
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę