DayTrading: Piątek 11.04.2025
DayTrading: Piątek 11.04.2025
Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Re: DayTrading: Piątek 11.04.2025
GAZ
po 1,5k lki na ski
brak pomysłu na dzis bo piatek czyli tylko okazje pap
edek wyzej 1,13wyraznie
a to juz przegiecie wg mnie

po 1,5k lki na ski
brak pomysłu na dzis bo piatek czyli tylko okazje pap
edek wyzej 1,13wyraznie

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny
ani o tym pisać
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

$.... poczatek agoni.
musi puscic wyraznie to wsparcie na 3,75
bo jak na teraz to mamy podwojne dno

bylo u mnie 500 na miedzybanku ale kupic sie nie dało bo w nocy rozszerzyli spreed

moze w dzien sie kupi

ani o tym pisać

[pozycje
dolary 75k
sp500 1ktr
ropa 50b
a gaz po 1k
w zasadzie juz nie mam co skracac i tylko okazje nara
dolary 75k
sp500 1ktr
ropa 50b
a gaz po 1k
w zasadzie juz nie mam co skracac i tylko okazje nara
ani o tym pisać

Indeks Dolara 2 poziom 113 uważać
Zaden początek, to wałek jest. Oni to wszystko wyciągną . Dzisiaj się zamknie przy 3.89 . Tylko po to zeby zejść w przyszłym na 3.7400 debile jak nic. Ja tam się dobrze bawię na EUR/USD takich ruchów to ja nie widziałem nigdy xDDDDDDDD .
www.forex-nawigator.pl
CO wy macie z tymi paternami xD. Jakby to jeszcze działało xDDDDDDDDDD Jest ich tyle ze to rzut koscią jest bardziej skuteczny niz to. Spadną gdzie chcą, ale dołka nie wybiją w tym miechu za chuja bo to za wcześnie zresztą 99.200 jest OB a tego nie zanegują
www.forex-nawigator.pl
Powinni dzisiaj wyciągnąc całą tygodniówkę na USD/PLN a jak nie to przynajmjiej 3/4. USD/PLN nie spadnie ponizej 3.70 . To dopiero gdzieś wrześniej Październik
A przyszłym roku moze spaść nawet ponizej 3.60 na 3.55 ale to dopiero za rok max 1.5
A przyszłym roku moze spaść nawet ponizej 3.60 na 3.55 ale to dopiero za rok max 1.5
www.forex-nawigator.pl
pozycje
dolary 0,5lot lka
sp500 bp
co do dolara
tez nie widze zejscia nizej 3,7 w tej połowce roku

dolary 0,5lot lka
sp500 bp
co do dolara
tez nie widze zejscia nizej 3,7 w tej połowce roku

ani o tym pisać