Konkurs noworoczny FOREX NAWIGATOR

Informacje na temat wszelkiego rodzaju konkursów Forex'owych.
IntrovertedTiger.

Re: Konkurs noworoczny FOREX NAWIGATOR

Nieprzeczytany post autor: IntrovertedTiger. »

Nie podpiąłeś konta pod my fxbook tak więc formalnie nie spełniasz wymogów konkursu w księgową się ludzie mają bawić i twoje pdf y studiować? i nie gadaj że masz inna platforme czy coś bo możesz w momencie otwierania na tamtej również otwierać w mt4 nawet na demo . Jak założyciel konkursu Serol a raczej teraz to skisły Serek zacznie przepraszać to może inni pójdą ta drogą i wszyscy wszystkich przeproszą? . Serek niech zacznie od tego Baxa z DT co go tak cisnoł o "transparentny handel" bo obaj niczym się nie różnią obaj to farmazoniarze tyle że ten Bax ożywia to zdechłe DT swoimi fejkowymi screnami a Serek smrodu i niesmaku narobił i tyle po nim zostało.

Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: tantric »

IntrovertedTiger. pisze:
06 mar 2025, 22:32
Nie podpiąłeś konta pod my fxbook tak więc formalnie nie spełniasz wymogów konkursu w księgową się ludzie mają bawić i twoje pdf y studiować? i nie gadaj że masz inna platforme czy coś bo możesz w momencie otwierania na tamtej również otwierać w mt4 nawet na demo . Jak założyciel konkursu Serol a raczej teraz to skisły Serek zacznie przepraszać to może inni pójdą ta drogą i wszyscy wszystkich przeproszą? . Serek niech zacznie od tego Baxa z DT co go tak cisnoł o "transparentny handel" bo obaj niczym się nie różnią obaj to farmazoniarze tyle że ten Bax ożywia to zdechłe DT swoimi fejkowymi screnami a Serek smrodu i niesmaku narobił i tyle po nim zostało.
Nie podpiąłem, bo nie umiałem tego zrobić. Szkoda mojego czasu. Wole przeznaczyc go na inne konstruktywne działania. Narazie
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"

IntrovertedTiger.

Nieprzeczytany post autor: IntrovertedTiger. »

Pod tym linkiem znajduje się wiedza tajemna jak to zrobić https://forexclub.pl/podlaczenie-konta- ... -tutorial/ Jak juz po raz enty się obrażasz to zrób to naprawdę i nie wracaj tutaj . Tobie tak na prawdę nie zależy na zarabianiu ale na tym by się pokazać . Niestety Wszechświat ma twoje dokonania w dupie , jak by ktoś napisał "patrzta jak traduje tantric" to zaraz byś rozkwitł i zanieczyścił swoją "wiedzą" i "mądrościami" jak zarabiać całe forum , no sory nikt tego nie chce oprócz ciebie i tych lamusów co im za kurs zapłaciłeś

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

tantric pisze:
06 mar 2025, 21:14
wolfo pisze:
03 mar 2025, 21:23
Cofam stan konta do początku konkursu, aby wyrównać szanse dla tych którzy zdecydowali się teraz dołączyć.
Tylko ciągle mam wrażenie, że tylko ja tu pozostałem, jeśli jest inaczej to wyprowadźcie mnie z błędu.
Nie jestes sam, jeszcze ja jestem. Juz sie chyba przestanę udzielać, bo to na nic. Pan "tusz" mnie nie chce przeprosić , sam nic w ogóle nigdy nie pokazał.....Szkoda słów, naprawdę.
Hej
Nie masz uproszczonego raportu ? EA na XAU ? Ink to nie "tusz" a raczej fan niszowego kina.
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

IntrovertedTiger. pisze:
04 mar 2025, 18:39
Serol Może i tak było bo do 18lutego je miałem jak przelogowałem się na inne konto to juz z powrotem na to konkursowe nie mogłem bo nie miałem haseł do maila co były pod to konto , widzisz wystąpiły problemy natury technicznej tak i u ciebie :D Tak więc ja założę nowe konto Demo i by było sprawiedliwie uwale na nim 20% na start i od odrabiania tych 20% zacznę konkurs , ty masz real to nie puszczaj nawet 1% :D pasuje? to chyba uczciwy Deal ?, Trump zaproponował taki Załenskiemu a ten sie nie godzi bo chce strzelać dalej za nie swoją kase . :!:
Spoko otwórz nowe bez żadnych cofnięć na koncie. Ukraiński regent to niezły trader patrząc na jego depo.... na tym świecie jak dobrze wiesz niewielu stać na uzupełnienie jego depo albo raczej z historii są tylko dwie opcje.

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

IntrovertedTiger. pisze:
06 mar 2025, 22:32
Nie podpinaj się pod narrację Inka, który tak naprawdę nigdy nic rozsądnego na tym forum nie napisał poza pierdołami, które można wrzucić do każdej książki o tradingu we wstępie i tyle. Baxik to inna bajka on mógłby - co jest absurdalne - z waszej perspektywy być dobry ale niestety nie wyglądało by tak dobrze w dziale DT. musiałby pokazać straty a to w jego mniemaniu nie jest do przyjęcia on chce być bogiem na każdym rynku. Wystarczy go skazić jakąś opcją zarabiania na wydumanym rynku a on już pichci co trzeba. Jego zacięcie do FX jest absurdalnie niespotykane.

A tak między nami IT abym Cię pokonał wystarczy 12,35% zanim wyciągnąłeś wtyczkę 5 lutego wczesnym rankiem...

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

SEROL666 pisze:
10 mar 2025, 02:57

Nie podpinaj się pod narrację Inka, który tak naprawdę nigdy nic rozsądnego na tym forum nie napisał poza pierdołami, które można wrzucić do każdej książki o tradingu we wstępie i tyle.
Ty tak serio ? XD Skompromitowałeś sie kolego na całego, raczej ciężko będzie odzyskać czyjkolwiek szacunek, wiec pozostali ci tylko nowi użytkownicy dla których możesz jeszcze imponować data rejestracji. Głupoty niestety wypisujesz ty dlatego większość twoich postów to "absurdy", pozostań w tamtym dziale, dobrze ci idzie bo w tradingu niestety chyba nie XD

ogólnie dziękuje ci za ten konkurs bo dałeś mi naprawdę sporo argumentów, wiec ty sobie możesz pisać ze bredze w swoim wątku ale to tylko twoja opinia, ja natomiast mam argumenty poparte faktami ;)
SEROL666 pisze:
A tak między nami IT abym Cię pokonał wystarczy 12,35% zanim wyciągnąłeś wtyczkę 5 lutego wczesnym rankiem...
Przegrałeś na starcie kolego, nie wymyślaj sobie po fakcie co musiałbyś zrobić aby pokonać IT w opinii każdego to on z tobą wygrał i jego cenie zdecydowanie bardziej i pewnie nie tylko ja bo nie bał sie zagrać i pokazać wyniki live, a twoje brednie o 12% to jak analizowanie historii i mówienie ze ma się 100% skuteczności. rzuciłeś każdemu imiennie rękawice i uciekłaś jak tchórz, nawet gdybyś teraz pokazał myfxbook to już nic nie znaczy konkurs jest zakończony, teraz to nawet chyba nikt z obecnych tutaj nie zaufa tobie w jakiekolwiek deklaracje XD
Jesteś dokładnie taki sam jak ci których tak usilnie zwalczasz. Udajesz guru, udajesz ze nie widzisz krytyki, nie odnosisz się do krytyki a najlepszą obroną jaką stosujesz to ignorancja i atak. A wyniki najlepiej zrób w exelu i będzie komplet ;)

Awatar użytkownika
Grzesiek.fx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Grzesiek.fx »

SEROL666 pisze:
A tak między nami IT abym Cię pokonał wystarczy 12,35%
Zwykłym MITOMANEM jesteś serol. To się leczy.

roger_fx
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: roger_fx »

to ja myślałem, że ten serol to wymiata na fx, a się okazuję, że to taki sam leszcz jak ja jest :)

Awatar użytkownika
Administrator
Admin
Admin

Nieprzeczytany post autor: Administrator »

To się dołączę :)

https://www.myfxbook.com/members/wazka/wazka/11414986
Konto od 19 lutego.

ODPOWIEDZ