Padłem XD a ty kiedy dołączysz ?
Odnoszę wrażenie że masz kolego rozdwojenie jaźni. Z drugiej strony zrozumiały jest szok psychiczny i wyparcie gdy reputacja którą budowałeś prawie 20 lat posypała się jak domek z kart w miesiąc

Padłem XD a ty kiedy dołączysz ?
Czytałeś o nich, co?
Teraz jestem przy kompie na którym wtedy działałem i widzę że kliknąłem w nie tę zakładkę. Przepraszam mój błąd miałeś rację.Hejkafx pisze: ↑28 lut 2025, 13:31O kurde, Ty rzeczywiście masz ludzi za niedorozwiniętych pisząc takie brednie. Ja się dopiero uczę i nie jestem zyskowny więc nie ma sensu żebym brał w tym udział, ale chciałem się uczyć od najlepszych. Ale jak czytam takie dyrdymały to szczerze mówiąc odnoszę wrażenie że baxik i serol to jedna osoba żyjąca w alternatywnej rzeczywistości![]()
Niestety pozostałeś tylko ty, SEROL nie podołał z organizacją i uczestnictwem, teraz ma halucynacje. Inni niestety zaliczyli MC bądź się wycofali. Czy jest sens to kontynuować w pojedynkę ? Moim skromnym zdaniem - nie. Natomiast gratulacje bo jesteś TOP 1 forum nawigatora
wolfo, gratuluję świetnych rezultatów!
Dzięki!!!Grzesiek.fx pisze: ↑04 mar 2025, 10:43
wolfo, gratuluję świetnych rezultatów!
Jak masz ochotę kontynuować ten konkurs to rób to, ja ci kibicuję.![]()
Używam robota ze wspomaganiem ręcznymGrzesiek.fx pisze: ↑04 mar 2025, 10:43Możesz coś napisać o swojej strategii?
Grasz z palca czy masz robota?
Rozgrywasz jeden instrument czy kilka (jakie interwały czasowe)?
Używasz jakiejś AT czy intuicyjnie?
![]()
Nie jestes sam, jeszcze ja jestem. Juz sie chyba przestanę udzielać, bo to na nic. Pan "tusz" mnie nie chce przeprosić , sam nic w ogóle nigdy nie pokazał.....Szkoda słów, naprawdę.
Super