Konkurs noworoczny FOREX NAWIGATOR

Informacje na temat wszelkiego rodzaju konkursów Forex'owych.
Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Re: Konkurs noworoczny FOREX NAWIGATOR

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

SEROL666 pisze:
02 mar 2025, 14:45
Ten post oznacza że nie zmierzasz dołączyć ? Sorki ale w sumie to chyba nigdzie nie pamiętam jasnej deklaracji TAK/NIE ?
Padłem XD a ty kiedy dołączysz ?
Odnoszę wrażenie że masz kolego rozdwojenie jaźni. Z drugiej strony zrozumiały jest szok psychiczny i wyparcie gdy reputacja którą budowałeś prawie 20 lat posypała się jak domek z kart w miesiąc ;)

Awatar użytkownika
Anomalia
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Anomalia »

SEROL666 pisze:
02 mar 2025, 14:47
Anomalia pisze:
02 mar 2025, 14:42
SEROL666 pisze:
02 mar 2025, 14:31
Piłka w grze działamy dalej.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Znam te wasze babskie sztuczki... rozumiem że to Twój sposób aby powiedzieć nie na moje zaproszenie.
Czytałeś o nich, co? :lol: :lol: :lol:

Nie sądzisz, że jeśli chciałabym dołączyć to dawno już bym dołączyła? :lol:
"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

Hejkafx pisze:
28 lut 2025, 13:31
O kurde, Ty rzeczywiście masz ludzi za niedorozwiniętych pisząc takie brednie. Ja się dopiero uczę i nie jestem zyskowny więc nie ma sensu żebym brał w tym udział, ale chciałem się uczyć od najlepszych. Ale jak czytam takie dyrdymały to szczerze mówiąc odnoszę wrażenie że baxik i serol to jedna osoba żyjąca w alternatywnej rzeczywistości :)
Teraz jestem przy kompie na którym wtedy działałem i widzę że kliknąłem w nie tę zakładkę. Przepraszam mój błąd miałeś rację.
"If music is dying musicians are killing it" - MP

wolfo
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: wolfo »

Cofam stan konta do początku konkursu, aby wyrównać szanse dla tych którzy zdecydowali się teraz dołączyć.
Tylko ciągle mam wrażenie, że tylko ja tu pozostałem, jeśli jest inaczej to wyprowadźcie mnie z błędu.

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

wolfo pisze:
03 mar 2025, 21:23
Cofam stan konta do początku konkursu, aby wyrównać szanse dla tych którzy zdecydowali się teraz dołączyć.
Tylko ciągle mam wrażenie, że tylko ja tu pozostałem, jeśli jest inaczej to wyprowadźcie mnie z błędu.
Niestety pozostałeś tylko ty, SEROL nie podołał z organizacją i uczestnictwem, teraz ma halucynacje. Inni niestety zaliczyli MC bądź się wycofali. Czy jest sens to kontynuować w pojedynkę ? Moim skromnym zdaniem - nie. Natomiast gratulacje bo jesteś TOP 1 forum nawigatora ;)

Awatar użytkownika
Grzesiek.fx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Grzesiek.fx »

wolfo pisze:
wolfo, gratuluję świetnych rezultatów!
Jak masz ochotę kontynuować ten konkurs to rób to, ja ci kibicuję. :564:

Możesz coś napisać o swojej strategii?
Grasz z palca czy masz robota?
Rozgrywasz jeden instrument czy kilka (jakie interwały czasowe)?
Używasz jakiejś AT czy intuicyjnie?
8)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

IntrovertedTiger.

Nieprzeczytany post autor: IntrovertedTiger. »

Serol Może i tak było bo do 18lutego je miałem jak przelogowałem się na inne konto to juz z powrotem na to konkursowe nie mogłem bo nie miałem haseł do maila co były pod to konto , widzisz wystąpiły problemy natury technicznej tak i u ciebie :D Tak więc ja założę nowe konto Demo i by było sprawiedliwie uwale na nim 20% na start i od odrabiania tych 20% zacznę konkurs , ty masz real to nie puszczaj nawet 1% :D pasuje? to chyba uczciwy Deal ?, Trump zaproponował taki Załenskiemu a ten sie nie godzi bo chce strzelać dalej za nie swoją kase . :!:

wolfo
Bywalec
Bywalec

Grzesiek.fx pisze:
04 mar 2025, 10:43

wolfo, gratuluję świetnych rezultatów!
Jak masz ochotę kontynuować ten konkurs to rób to, ja ci kibicuję. :564:
Dzięki!!!
Szczerze to z każdym dniem przekonuje się, że nie ma sensu ciągnąć tego konkursu.
Grzesiek.fx pisze:
04 mar 2025, 10:43
Możesz coś napisać o swojej strategii?
Grasz z palca czy masz robota?
Rozgrywasz jeden instrument czy kilka (jakie interwały czasowe)?
Używasz jakiejś AT czy intuicyjnie?
8)
Używam robota ze wspomaganiem ręcznym :lol: taka hybryda.
Handluje na DE30.pro na M1.
AT bardzo prosta na H1 i D1 oraz intuicja. Jak słyszę "wewnętrzny" głos żeby dzis nie handlować, to nie handluje. Ogólnie mam podejście hobbistyczne do handlu. Bez napinki. I jakoś się to sprawdza :wink:

Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: tantric »

wolfo pisze:
Nie jestes sam, jeszcze ja jestem. Juz sie chyba przestanę udzielać, bo to na nic. Pan "tusz" mnie nie chce przeprosić , sam nic w ogóle nigdy nie pokazał.....Szkoda słów, naprawdę.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"

wolfo
Bywalec
Bywalec

tantric pisze:
06 mar 2025, 21:14
Nie jestes sam, jeszcze ja jestem. Juz sie chyba przestanę udzielać, bo to na nic. Pan "tusz" mnie nie chce przeprosić , sam nic w ogóle nigdy nie pokazał.....Szkoda słów, naprawdę.
Super :)
Wytrwałości życzę. Może uda się dociągnąć ten konkurs do wielkiego finału.... I wielkiej nocy :wink:

ODPOWIEDZ