Tylko link do czego?
Konkurs noworoczny FOREX NAWIGATOR
Re: Konkurs noworoczny FOREX NAWIGATOR
"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
Cześć Wszystkim !
To co... Anomlio i Ink(u) co dołączacie do konkursu ? Tiger otworzy sobie nowe konto bo chyba coś poszło nie po jego myśli. Oczywiście zapraszam innych.
To co... Anomlio i Ink(u) co dołączacie do konkursu ? Tiger otworzy sobie nowe konto bo chyba coś poszło nie po jego myśli. Oczywiście zapraszam innych.
"If music is dying musicians are killing it" - MP
Z Tobą na serio jest coś nie tak

Ink. pisze: ↑02 mar 2025, 08:39Coś tam pokazałem, ale za co ja mam przepraszać? Ja jedynie byłem zaskoczony sytuacją w której po 16 latach na forum mówisz że masz 3 miesiące doświadczenia i zapisałeś się na szkolenie. Tak jak nasz ekspert i obrońca uciśnionych SEROL666 który siedzi tutaj 17 lat a okazuje się że największe doświadczenie to ma w „absurdach”
I „off-topic” XD Tylko tyle i aż tyle spowodowało wylanie twojej wściekłości. A za zwykłe stwierdzenie faktów nie zamierzam przepraszać. Jeśli tobie idzie i zarabiasz to brawo ty i oby tak dalej bo mimo że mnie tutaj próbujesz cisnąć na każdym kroku nie mam do ciebie uprzedzeń i życzę ci jak najlepiej w tym ciężkim zawodzie.
Dziękuje za życzenia i tobie życzę tego samego jeżeli trejdujesz na realu...
Nie żebym się czepiał ale mnie wyzywasz od dziadów a wobec Tigra robisz personalne wycieczki. Można śmiało ci przypiąć kolejną łatkę tym razem hipokryty. A nie czekaj, faktycznie każdego imiennie wzywałeś do wzięcia udziału w konkursie wręcz nalegałeś jak nawet teraz anomalie ciśniesz o lik czy tam link samemu olewając konkurs koncertowo czyli innymi słowy plując każdemu w twarz. Czyli hipokrytą byłeś już wcześniej XD ale muszę przyznać że ilość szacunku i wiarygodności jaką straciłeś w ostatnim czasie jest aż przerażająca.SEROL666 pisze: ↑01 mar 2025, 23:24Chłopie opamiętaj się bo przestajesz być zabawny a robisz się agresywny i chamski. Skończ przekleństwami i wycieczkami osobistymi.IntrovertedTiger. pisze: ↑28 lut 2025, 23:12
Zakompleksiona forexowa ......................................
PS.
Jeżeli już wysadziłeś konto na piątkowym pin bar to otwórz sobie następne ! A nie becz jak pijana baba.
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"
Wydaje mi się że takie zaburzenie SEROLA nadaje się już pod opiekę specjalisty

To proste pytanie na które można odpowiedzieć tak lub nie. Widzę z że poszło to w złą stronę. Nie rozumiem po co te złe emocje to tylko nic nie znaczący konkursik gramy o "złote gacie". Wiadomo że ktoś odparuje czy zagra zbyt ostro to normalka ale po co z tego robić dramę.
Co do mnie no niestety wypadki losowe, na które nie mam wpływu dyktują moją obecność. Nie rozumiem IT, który sam przestał publikować stan swojego konta od 5 lutego.... jak pewnie wszyscy zauważyli. Co ma oznaczać ten wybuch agresji ? Co ja miałem wspólnego z tym co się dzieje na jego koncie ? Podejrzewam że legalne używki plus stan emocjonalny spowodowały ten wylew żółci. Do tego IT sam chciał przedłużenia konkursu więc nie widzę w czym problem. Piłka w grze działamy dalej.
Miłego dnia

Nie jest w grze dla Ciebie bo ty nie grasz, teoretycznie powinieneś się wstydzić takie dyrdymały pisać. Skompromitowałeś się kolego niestety. Widać że ignorujesz wszystkie posty mówiące o tym że nie uczestniczysz w konkursie i udajesz że nic się nie stało zapraszając kolejnych ludzi i komentując poczynania innych. Ciekawy przypadek to fakt. Wyparcie ? Bardzo możliwe XD
Ten post oznacza że nie zmierzasz dołączyć ? Sorki ale w sumie to chyba nigdzie nie pamiętam jasnej deklaracji TAK/NIE ?Ink. pisze: ↑02 mar 2025, 14:41Nie jest w grze dla Ciebie bo ty nie grasz, teoretycznie powinieneś się wstydzić takie dyrdymały pisać. Skompromitowałeś się kolego niestety. Widać że ignorujesz wszystkie posty mówiące o tym że nie uczestniczysz w konkursie i udajesz że nic się nie stało zapraszając kolejnych ludzi i komentując poczynania innych. Ciekawy przypadek to fakt. Wyparcie ? Bardzo możliwe XD
Znam te wasze babskie sztuczki... rozumiem że to Twój sposób aby powiedzieć nie na moje zaproszenie.