Konkurs noworoczny FOREX NAWIGATOR

Informacje na temat wszelkiego rodzaju konkursów Forex'owych.
Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Re: Konkurs noworoczny FOREX NAWIGATOR

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

SEROL666 pisze:
26 lut 2025, 00:23
Wyluzuj. Próbowałem wciągnąć innych do zabawy ale się nie udało - myślałem że moja bierność zapali "kogoś" do zabawy.
Wow, każdy tydzień to nowa wymówka XD
Najpierw nie umiałeś połączyć konta, potem coś nie grało. Później umierałeś przez miesiąc i nie byłeś w stanie funkcjonować. Później wielkie hurra udało się połączyć konto myfxbook ale z dziwna kwota, dość podejrzana ;) tylko po to aby przez miesiąc nie zawrzeć ani jednej transakcji jednocześnie pisząc ze 100 postów. Teraz się okazuje że to był wielki masterplan aby zwiększyć frekwencję XD no padłem. Jeśli ktoś po tym piruecie intelektualnym nie będzie miał ciebie za farmazoniwrza to się zdziwię ;)

Awatar użytkownika
Anomalia
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Anomalia »

SEROL666 pisze:
25 lut 2025, 01:07
No właśnie brakuje nam kakaowej FANKI surowców, która znają ją więcej miesza niż to warte. Ale ona ma to w D. Anomalia to taka cioca która dużo mówi ale i tak nikt jej niesłucha bo w poprzednim wątku, Jak czytał to wie że mam rację. Jedyne co mnie irytuje to podejście do lidera działu DT w którym podtrzymujecie fikcję DT
Chciałam się odnieść do tej wypowiedzi pomimo, że nie wiem, czy dobrze rozumiem Twoją kiepską polszczyzną z silnymi rusycyzmami. Uznałam jednak, że to bez sensu bo u Ciebie ewidentnie coś mocno poszło nie tak, więc współczuję i życzę wszystkiego dobrego :idea:
"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

Anomalia pisze:
26 lut 2025, 17:44
SEROL666 pisze:
No właśnie brakuje nam kakaowej FANKI surowców, która znają ją więcej miesza niż to warte. Ale ona ma to w D. Anomalia to taka cioca która dużo mówi ale i tak nikt jej niesłucha bo w poprzednim wątku, Jak czytał to wie że mam rację. Jedyne co mnie irytuje to podejście do lidera działu DT w którym podtrzymujecie fikcję DT
Chciałam się odnieść do tej wypowiedzi pomimo, że nie wiem, czy dobrze rozumiem Twoją kiepską polszczyzną z silnymi rusycyzmami. Uznałam jednak, że to bez sensu bo u Ciebie ewidentnie coś mocno poszło nie tak, więc współczuję i życzę wszystkiego dobrego :idea:
Powinnaś zostać modem ! Rusycyzmy ? Nu Kak ? Wnioskuję że nie ujrzymy z Twojej strony żadnego liku do kakaowej przygody na FX. OK trudno. Dziękuję.
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

SEROL666 pisze:
26 lut 2025, 19:59
Wnioskuję że nie ujrzymy z Twojej strony żadnego liku do kakaowej przygody na FX. OK trudno. Dziękuję.
Wow, Serol i odpowiedź nie w środku nocy tylko jeszcze jak normalni ludzie funkcjonują, a to coś nowego XD na chwilę obecną to każdego ciśniesz że nie brał udziału w konkursie a przypominam że wystartował 07.01 a jest 26.02 a ty nie zawarłeś ani jednej transakcji live tak jak oczekujesz że będą to robić wszyscy prócz ciebie XD a zapomniałem, ty biernością wszystkich w około motywujesz XD

Awatar użytkownika
Anomalia
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Anomalia »

SEROL666 pisze:
26 lut 2025, 19:59
Anomalia pisze:
26 lut 2025, 17:44
SEROL666 pisze:
Powinnaś zostać modem ! Rusycyzmy ? Nu Kak ? Wnioskuję że nie ujrzymy z Twojej strony żadnego liku do kakaowej przygody na FX. OK trudno. Dziękuję.
Czy Was tam jest trzech, jak w dowcipie starym jak świat? Jeden umie pisać, drugi liczyć a trzeci do ochrony uczonych? :roll:
Też chciałabym coś wywnioskować, ale nie rozumiem o co Ci kaman :roll: Jakiej kakaowej przygody? Czemu Ty chcesz mój lik oglądać? :shock:
"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)

Hejkafx
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Hejkafx »

SEROL666 pisze:
26 lut 2025, 00:23
Hejkafx pisze:
25 lut 2025, 18:29
Masakra. Baxik, który pokazuje wybrane wycinki demo. Serol, który udaje, że zarabia na tradingu. Ręce mi opadły. Widzę, że sporo osób żyje w alternatywnej rzeczywistości. Dla mnie nie jest to normalne.
Wyluzuj. Próbowałem wciągnąć innych do zabawy ale się nie udało - myślałem że moja bierność zapali "kogoś" do zabawy. Sam byś mógł dołączyć demo przecież nie boli. Widziałeś że Meylo miał plus 220% ? Widzę że odkryłeś sztuczki DemoMan'a :564:
O kurde, Ty rzeczywiście masz ludzi za niedorozwiniętych pisząc takie brednie. Ja się dopiero uczę i nie jestem zyskowny więc nie ma sensu żebym brał w tym udział, ale chciałem się uczyć od najlepszych. Ale jak czytam takie dyrdymały to szczerze mówiąc odnoszę wrażenie że baxik i serol to jedna osoba żyjąca w alternatywnej rzeczywistości :)

IntrovertedTiger.

Nieprzeczytany post autor: IntrovertedTiger. »

Zakompleksiona forexowa pała się partactwem na forum para . Wymyśliłeś konkurs do którego rozsyłałeś delikatnie mówiąc imienne zaproszenia, by nie powiedzieć że wytykałeś palcami.. co było dalej to wiadomo , kim ty właściwie jesteś? Traderem na pewno nie , gościem z charakterem też nie jesteś , To nie wstyd stanąć do walki i przegrać ale wstydem i oznaką braku honoru jest to że mogłeś walczyć a spierdoliłes jak tchórz . Te wymówki to zachowaj dla swojej baby, o ile ją masz a jeśli ją masz to pewnie taką zaburzoną która myśli że już ty jesteś lepszy od samotności , bo zdrowa wartościowa kobieta to by cie odwaliła na śmietnik razem z tymi twoimi postami w których pozujesz na forexowego zbawcę broniącego przed szkoleniowcami hehe drugi Zaorski się znalazł :shock: nie twoja sprawa na co kto wydaje , ze swoją misją to wypie... do Klasztoru Ojców Kamedułów na Bielanach lub do działu absurdy

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

IntrovertedTiger. pisze:
28 lut 2025, 23:12
Zakompleksiona forexowa ......................................
Chłopie opamiętaj się bo przestajesz być zabawny a robisz się agresywny i chamski. Skończ przekleństwami i wycieczkami osobistymi.

PS.
Jeżeli już wysadziłeś konto na piątkowym pin bar to otwórz sobie następne ! A nie becz jak pijana baba.
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: tantric »

tantric pisze:
25 lut 2025, 23:51
wolfo pisze:
25 lut 2025, 19:01
Wg mnie to chyba nie ma sensu ciągnąć tego konkursu.
Czy oprócz mnie ktoś tu uczestniczy w konkursie?
ja chciałem podpiąc swoje trejdy jak napisałem wczesniej ale nie umiem, zamieszczam pdf
Tu kontynuacja trejdów. Wystarczy.....? Jakies przeprosiny moze od pana tusza ( chyba nie bedzie przeprosin, bo on "trzyma fason zxajebistego trejdera-teoretyka") , który sam nic nie pokazał z wyjatkiem pustej, niczym nie popartej gadki......
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Coś tam pokazałem, ale za co ja mam przepraszać? Ja jedynie byłem zaskoczony sytuacją w której po 16 latach na forum mówisz że masz 3 miesiące doświadczenia i zapisałeś się na szkolenie. Tak jak nasz ekspert i obrońca uciśnionych SEROL666 który siedzi tutaj 17 lat a okazuje się że największe doświadczenie to ma w „absurdach”
I „off-topic” XD Tylko tyle i aż tyle spowodowało wylanie twojej wściekłości. A za zwykłe stwierdzenie faktów nie zamierzam przepraszać. Jeśli tobie idzie i zarabiasz to brawo ty i oby tak dalej bo mimo że mnie tutaj próbujesz cisnąć na każdym kroku nie mam do ciebie uprzedzeń i życzę ci jak najlepiej w tym ciężkim zawodzie.
SEROL666 pisze:
01 mar 2025, 23:24
IntrovertedTiger. pisze:
28 lut 2025, 23:12
Zakompleksiona forexowa ......................................
Chłopie opamiętaj się bo przestajesz być zabawny a robisz się agresywny i chamski. Skończ przekleństwami i wycieczkami osobistymi.

PS.
Jeżeli już wysadziłeś konto na piątkowym pin bar to otwórz sobie następne ! A nie becz jak pijana baba.
Nie żebym się czepiał ale mnie wyzywasz od dziadów a wobec Tigra robisz personalne wycieczki. Można śmiało ci przypiąć kolejną łatkę tym razem hipokryty. A nie czekaj, faktycznie każdego imiennie wzywałeś do wzięcia udziału w konkursie wręcz nalegałeś jak nawet teraz anomalie ciśniesz o lik czy tam link samemu olewając konkurs koncertowo czyli innymi słowy plując każdemu w twarz. Czyli hipokrytą byłeś już wcześniej XD ale muszę przyznać że ilość szacunku i wiarygodności jaką straciłeś w ostatnim czasie jest aż przerażająca.

ODPOWIEDZ