jak grochem o ścianę
Re: jak grochem o ścianę
IMO
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
przed chwilą uderzyliśmy w możliwe że istotny poziom. albo będą go bronić i polecimy po high albo go przebijemy w dół i polecimy niżej.
póki co nie mogę przesunąć stopa bo nie wiem gdzie miałbym go ustawić. tam może być teraz siekanie obu stron
o 8:30 9:30 i 10:00 pewnie będzie większa zmienność (czasu amerykańskiego)
jw
i mnie wyrzuciło
ict nie działa 
wejście na pałę?

wejście na pałę?
a co działa? niezupełnie na pałę. nie liczę na to że coś będzie działało zawsze bo to raczej niemożliwe.
Wszyscy się chwalą ile to oni metoda ict zarabiaja.
Jak ci idzie nauka ICT?
Jak ci idzie nauka ICT?
wszyscy to za mocno powiedziane ale jak na niektórych patrzę, na ich wejścia a wchodzą po kilka razy dziennie to aż się za głowę łapię jak oni to robią. jeden ma brać udział w tym roku w Robbins cup. mi mozolnie to idzie. ict codziennie coś wrzuca.
szukam wskaźnika który by mi pokazywał swing high swing low z wyższego TF. to ma być pozioma linia którą bym widział na niższym tf. póki co robie to ręcznie ale tych swingów na m5 jest dużo. kojarzycie taki wskaźnik? ja szukałem ale bezskutecznie.
szukam wskaźnika który by mi pokazywał swing high swing low z wyższego TF. to ma być pozioma linia którą bym widział na niższym tf. póki co robie to ręcznie ale tych swingów na m5 jest dużo. kojarzycie taki wskaźnik? ja szukałem ale bezskutecznie.