Masz kolego rozdwojenie jaźni. Wiele by to tłumaczyło
Konkurs noworoczny FOREX NAWIGATOR
Re: Konkurs noworoczny FOREX NAWIGATOR
Sytuacja u mnie
https://www.forexfactory.com/meylo#acct ... rer.252829
Wypłata w pewnym sensie przez przypadek. może wróci po niedzieli. Czyli od kwoty bazowej -2%.
Wyjątkowo żaden hedging. Chyba wszystkie pozycje z sl. Próbowałem wbić się w trend.
Dla mnie to nie tyle konkurs co eksperyment.
Brak czasu i aktywny handel na dwóch innych kontach nie dał szansy na więcej.
W przyszłym tygodniu może będzie więcej czasu.
Pozdrawiam
https://www.forexfactory.com/meylo#acct ... rer.252829
Wypłata w pewnym sensie przez przypadek. może wróci po niedzieli. Czyli od kwoty bazowej -2%.
Wyjątkowo żaden hedging. Chyba wszystkie pozycje z sl. Próbowałem wbić się w trend.
Dla mnie to nie tyle konkurs co eksperyment.
Brak czasu i aktywny handel na dwóch innych kontach nie dał szansy na więcej.
W przyszłym tygodniu może będzie więcej czasu.
Pozdrawiam
In uptrending markets, buy weakness as it returns to strength.
In downtrending markets, sell strength as it returns to weakness.
https://www.myfxbook.com/members/meylo/meylo/11290261
https://www.forexfactory.com/meylo#acct.33-tab.overview-explorer.252829
In downtrending markets, sell strength as it returns to weakness.
https://www.myfxbook.com/members/meylo/meylo/11290261
https://www.forexfactory.com/meylo#acct.33-tab.overview-explorer.252829
Nie cierpię manipulatorów typu polityków którzy mówią " jak złapią cię za rękę to mów że to nie twoja ręka"
ostatni twój wpis gdzie z premedytacją zmieniłeś słowa wyrwane z konteksu oraz czas ich wpisu i oto mamy pięknie zmanipulowany inny ich wydzwięk !!
tu odpowiedz na Twoje niesprawdzone poprzednie manipulacyjne wywody:
a następnie : Ciesze się ze wróciłeś do konkursu Jeszcze tylko niech sie serol ogarnie
o jakim tchórzostwie mówisz jak widać następna manipulacja !!
to stan psychiczny charakteryzujący się zawyżonym poczuciem pewności siebie, głęboką potrzebą nadmiernej uwagi i podziwu oraz brakiem empatii dla innych.
i jeszcze raz napiszę że, najkrótszą drogą do rozmowy z tobą, jest całkowita ignorancja.
ostatni twój wpis gdzie z premedytacją zmieniłeś słowa wyrwane z konteksu oraz czas ich wpisu i oto mamy pięknie zmanipulowany inny ich wydzwięk !!
tu odpowiedz na Twoje niesprawdzone poprzednie manipulacyjne wywody:
tu są twoje własne słowa z (Re: Nie ma miejsca na mity by Ink) " A dla pewności są też detektory AI, do których wrzuciłem twoje posty. ", tak na marginesie więc kto używa AI ja czy Ty?? jak widać manipulacja1. Używasz AI, zostałeś przypalany i perfidnie kłamiesz że nigdy nie używasz
a tu twoje słowa " a z tego co widzę Hary już wyzerował depo bo jego system został usunięty z myfxbook"!2. Przystąpiłeś do konkursu i po zwale próbowałeś się wycofać czyli stchórzyłeś
a następnie : Ciesze się ze wróciłeś do konkursu Jeszcze tylko niech sie serol ogarnie
o jakim tchórzostwie mówisz jak widać następna manipulacja !!
to tylko twoje subiektywne spojrzenie i mnie to zupełnie nie obchodzi !!3. Twój sposób handlu to czysty przelewarowany hazard
patrz pkt.1 to tylko opinia twojego bezmózgowca na niczym nie zostałem przyłapany znowu manipulujesz mówiąc że to twoja opinia megalomanie4. Zarzucasz mi coś ale nigdy nic nie udowodniłeś próbując najprymitywniej odwrócić kota ogonem ( oskarżasz mnie zawsze o to na czym sam zostałeś przyłapany )
Jeżeli tak uważasz to twój problem ! po prostu nie chciałem pisać że ktoś taki jak ty niestety z korzeniami narcyzmu,5. Teraz udajesz śmieszka co jest bez sensu w całym kontekście naszych rozmów
to stan psychiczny charakteryzujący się zawyżonym poczuciem pewności siebie, głęboką potrzebą nadmiernej uwagi i podziwu oraz brakiem empatii dla innych.
i jeszcze raz napiszę że, najkrótszą drogą do rozmowy z tobą, jest całkowita ignorancja.
1. Używasz AI, zostałeś przyłapany, udajesz wariata że nie, ja użyłem AI z lenistwa bo to nie mój konkurs tylko Serola który nie dość ze nie potrafi przez ponad tydzień założyć myfxbooka tak przez miesiąc nie potrafił założyć wątku a konkurs mnie ciekawił. Oczywiście gdy użyłem AI to sie tego nie wypieram jak ty, mało tego podpisałem post ze został stworzony przy użyciu AI. Nie jesteśmy tacy sami bo mogę wejść w dowolny post w twoim wątku wrzucić w wykrywacze AI i z 90% prawdopodobieństwem powie ze napisało to AI. Przecież to z kilometra widać ze tych mądrości nie pisałeś ty. Teraz odwracasz kota ogonem i próbujesz wmówić ze ty jesteś czysty i nie wiesz co to jest AI, nigdy nie używałeś i się go brzydzisz a ja jestem ten zły, na twoje nieszczęście wszyscy wiedzą ze jesteś fanem AI, nawet jak padła propozycja stworzenia grafiki za pomocą AI w tym wątku to ciebie zaproponowali jako pierwszego co było dość zabawne XD
2. 70% drowndown w zaledwie kilka dni to w mojej opinii można śmiało nazwać wyzerowaniem depo, hazardem i nieodpowiedzialnym zarządzaniem kapitałem. Change my mind
3. Nie tylko moje i dość obiektywne
4. jak kończą sie argumenty zaczyna się obrażanie, nowe nie znałem
5. Cześć wygenerowana przez AI, nie będę tego komentował bo to nie twoje słowa
2. 70% drowndown w zaledwie kilka dni to w mojej opinii można śmiało nazwać wyzerowaniem depo, hazardem i nieodpowiedzialnym zarządzaniem kapitałem. Change my mind
3. Nie tylko moje i dość obiektywne
4. jak kończą sie argumenty zaczyna się obrażanie, nowe nie znałem
5. Cześć wygenerowana przez AI, nie będę tego komentował bo to nie twoje słowa
zgadzam się z tantric
post1060766.html#p1060766
post1060766.html#p1060766
Nie dziwie się, oboje zostaliście wypunktowani. Także macie wspólny front
Ech, te męskie kulturalne dyskusje do rana.....
Wy tu gadu gadu, a może u Serola coś złego się podziało? Przecież nie odpuściłby własnego konkursu
Wy tu gadu gadu, a może u Serola coś złego się podziało? Przecież nie odpuściłby własnego konkursu
"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
Serol bawi sie w batmana bo dyżury przy komputerze ma od pol roku tylko w nocy, albo jest po prostu stróżem nocnym a w dzień śpi jak tygrys sugerował XD
Niemniej bardzo ale to bardzo słabo wygląda to z jego strony, reszcie brawa za odwagę i umiejętności techniczno hakerskie które pozwoliły uruchomić myfxbooka
Niestety udając się na umówione spotkanie zapomniałem ustawić Sl , po powrocie było już za późno.
Teraz poczekam , ostatecznie wyzeruję konto i to by było na tyle
Teraz poczekam , ostatecznie wyzeruję konto i to by było na tyle
- IntrovertedTiger.
- Bywalec
Trochę mnie nie było hasła w przeglądarce mi się wykrzaczyły a że nie mogłem odzyskać to musiałem zrobić drugie konto
KrisRipin IC Trading to spółka córka ICMarkets powołana po to by ludzie mogli otwierać konta 500:1 i nie wpierdalała im się w to ESMA więcej info w dziale brokerzy . mam konto real w ICMmarkets i mogłem demo u nich otworzyć z taką samą dźwignią ale dwie platformy jednego brokera na tym samym kompie to juz z instalacją trzeba kombinować dla tego IC Trading.
Owszem może się zdarzyć że rynek rypnie i będziesz miał debet , w przypadku 1:30 broker zwykle będzie miał z czego pokryć lukę ,
niski levar =wysokie zabezpieczenie większy depozyt
Teraz opcja 2 masz 10k$ wpłacasz tylko 100$ przy 500:1 możesz otwierać spore pozycje reszta 9900 leży sobie w banku , w tym przypadku twoja strata zawsze będzie wynosić 1% nawet jak zdarzy się coś jak na franku w przeszłości , broker z Muritiusa nie będzie miał możliwości debetu z ciebie ściągnąć dla tego po czarnym czwartku wielu brokerów padło , więc myślę że na 1:500 ryzyko jest mniejsze niż na 1:30
Tak mam otwarte stratne pozycje bilans to 109,400 a kapitał 100,179 tak więc nadal z tymi stratami jestem na zerze, ale otwarte straty można odrobić nie jedną pozycją a kilkoma , Tręd jest jak fala podnosi wszystkie łódki tylko trzeba na niego poczekać, jak zaksięgujesz SLem no to już z konta odpisana kwota
KrisRipin IC Trading to spółka córka ICMarkets powołana po to by ludzie mogli otwierać konta 500:1 i nie wpierdalała im się w to ESMA więcej info w dziale brokerzy . mam konto real w ICMmarkets i mogłem demo u nich otworzyć z taką samą dźwignią ale dwie platformy jednego brokera na tym samym kompie to juz z instalacją trzeba kombinować dla tego IC Trading.
Owszem może się zdarzyć że rynek rypnie i będziesz miał debet , w przypadku 1:30 broker zwykle będzie miał z czego pokryć lukę ,
niski levar =wysokie zabezpieczenie większy depozyt
Teraz opcja 2 masz 10k$ wpłacasz tylko 100$ przy 500:1 możesz otwierać spore pozycje reszta 9900 leży sobie w banku , w tym przypadku twoja strata zawsze będzie wynosić 1% nawet jak zdarzy się coś jak na franku w przeszłości , broker z Muritiusa nie będzie miał możliwości debetu z ciebie ściągnąć dla tego po czarnym czwartku wielu brokerów padło , więc myślę że na 1:500 ryzyko jest mniejsze niż na 1:30
Tak mam otwarte stratne pozycje bilans to 109,400 a kapitał 100,179 tak więc nadal z tymi stratami jestem na zerze, ale otwarte straty można odrobić nie jedną pozycją a kilkoma , Tręd jest jak fala podnosi wszystkie łódki tylko trzeba na niego poczekać, jak zaksięgujesz SLem no to już z konta odpisana kwota
Ostatnio zmieniony 15 sty 2025, 14:34 przez IntrovertedTiger., łącznie zmieniany 2 razy.
Strzelę ci gola nawet jak będę stał na bramce