DayTrading: Czwartek 09.01.2025
DayTrading: Czwartek 09.01.2025
Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Re: DayTrading: Czwartek 09.01.2025
dax, najwieksze odjscie od srednich w historii.
jak dla mnie to juz koniec balu.
jak dla mnie to juz koniec balu.
- Grzesiek.fx
- Pasjonat
dax zaczął trend spadkowy ?
edek
bez pozycji
ropa 150barylek
raczej ten tydzien to juz zboku tanczę
chyba ze porzadnie uderząąąąą 
bez pozycji
ropa 150barylek

raczej ten tydzien to juz zboku tanczę

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny
ani o tym pisać
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
- Grzesiek.fx
- Pasjonat
senny dzień dzisiaj
stojanka jak widac
mam b. duze S i takie same watpliwosci, za dlugo czekaja.
- Grzesiek.fx
- Pasjonat
DE30 to glownie przemysł a tam jest coraz gorsza lipa. Z drugiej strony wszyscy juz na S ale jak zaczeli teatrzyk plandemia (swoja droga wyciszyli temat coś, nie pykło) to tez bylo mase S i kto miał to zrobil majatek w pare dni wiec czemu nie.... kiedys to walnac musi..........
- Grzesiek.fx
- Pasjonat
Ja gram na dax40, i to, na dziennym, wygląda całkiem nieźlesetka pisze: ↑09 sty 2025, 13:41DE30 to glownie przemysł a tam jest coraz gorsza lipa. Z drugiej strony wszyscy juz na S ale jak zaczeli teatrzyk plandemia (swoja droga wyciszyli temat coś, nie pykło) to tez bylo mase S i kto miał to zrobil majatek w pare dni wiec czemu nie.... kiedys to walnac musi..........

G/J
Na D1 jest w dosc ciekawym miejscu ihmo .
Ja preferuje L przynajmniej do niebieskiej kreski , tam sie zobaczy czy coś z tego wyjdzie .
Edit. Sl postawiony pod dzisiejszym dołkiem i niech żyje pozycja własnym życiem.
Na D1 jest w dosc ciekawym miejscu ihmo .
Ja preferuje L przynajmniej do niebieskiej kreski , tam sie zobaczy czy coś z tego wyjdzie .
Edit. Sl postawiony pod dzisiejszym dołkiem i niech żyje pozycja własnym życiem.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...