Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
DayTrading: Poniedziałek 23.12.2024
Re: DayTrading: Poniedziałek 23.12.2024
ropa wti
500b
dax 2ktr
gaz
wzrost od dna wyraznie wyzej 50 duzych punktow bajka
500b lka
500b
dax 2ktr
gaz
wzrost od dna wyraznie wyzej 50 duzych punktow bajka
500b lka
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny
ani o tym pisać
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

edek
0,5 l lka na 0,5 l ska
w zasadzie to juz ostatnie chwile na mozlwa jeszcze promocje dolara na swieta
0,5 l lka na 0,5 l ska
w zasadzie to juz ostatnie chwile na mozlwa jeszcze promocje dolara na swieta
ani o tym pisać

mam franka i pare wagonów pszenicy.
gaz
15k ski
gaz lki bp
dax bp
starczy tyrania dt
realizacja
to zostaje w grze
ropa ski 350b
zgasze kakao na otwarcie i opierdzielam sie juz długa zostanie
nara
15k ski
gaz lki bp
dax bp
starczy tyrania dt
realizacja
to zostaje w grze

ropa ski 350b

zgasze kakao na otwarcie i opierdzielam sie juz długa zostanie
nara
ani o tym pisać

edek
0,1 lka
w koncu jestem za wzrostem edka
kakao na otwarcie zgasiłem i bp
lka gaz i ska ropa zostaje i to tyle pap
0,1 lka

w koncu jestem za wzrostem edka

kakao na otwarcie zgasiłem i bp
lka gaz i ska ropa zostaje i to tyle pap

ani o tym pisać

U mnie ska gaz SL na 3.566 bawię się drobnymi, bo na większe zakłady brak mi nerwów. Tp na około 3.3
Arek odonośnie kakao na wyższych interwałach.
Teraz dopiero zaglądnąłem na forum .
Nie zakładam zejścia tak nisko , aż do kanału . Bardziej skłaniam sie do tego ze bedziemy w konsoli dłuższy czas. Fakt ze D1 z 19.12 jest spadkowa bardzo duża i wykres nie wyglada juz jakoś super wzrostowo, mogą nawet zjechać do 11060 albo 9910 ale ja tego nie gram.
Fundamenty dalej są po stronie byków ( zbiory bedą kiepskie ! ) dlatego ja z eSami jakoś mam nie po drodze.
Dopóki poziomy 11522 i 11712 ( ostatni szczyt z D1 ) są wsparciami- bo jeszcze są, to zakładam konsole nad tymi właśnie wsparciami i może próbę negacji tej spadkowej D1 z 19.04 . Jak połamią wsparcia no to wtedy scenariusz spadkowy z celem nawet do 9900
Teraz dopiero zaglądnąłem na forum .
Nie zakładam zejścia tak nisko , aż do kanału . Bardziej skłaniam sie do tego ze bedziemy w konsoli dłuższy czas. Fakt ze D1 z 19.12 jest spadkowa bardzo duża i wykres nie wyglada juz jakoś super wzrostowo, mogą nawet zjechać do 11060 albo 9910 ale ja tego nie gram.
Fundamenty dalej są po stronie byków ( zbiory bedą kiepskie ! ) dlatego ja z eSami jakoś mam nie po drodze.
Dopóki poziomy 11522 i 11712 ( ostatni szczyt z D1 ) są wsparciami- bo jeszcze są, to zakładam konsole nad tymi właśnie wsparciami i może próbę negacji tej spadkowej D1 z 19.04 . Jak połamią wsparcia no to wtedy scenariusz spadkowy z celem nawet do 9900
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Też mam trochę pszenicy, ale też depo na zamrożenie na rok czasu. Teraz jest poniżej kosztów produkcji w usa. Niech się dzieje wola nieba.