Kawy nie gram. Przegapiłem miesiąc wzrostów ! Całkowicie o niej zapomniałem. A patrzę na nią z perspektywy D1 i wyżej. Bardziej nawet MN i teraz tylko jako „ ciekawostkę” .
Ale zakładam ze pójdą w okolice 400$ , tyle tylko ze korekta teraz bardzo możliwa.
Edit.
Mówiąc, że na kawie bedzie drogo, miałem na myśli takie coś jak na malunku . To jest bardzo stara wizja. Bardzo, bardzo stara !
DayTrading: Wtorek 10.12.2024
Re: DayTrading: Wtorek 10.12.2024
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 10 gru 2024, 20:14 przez navik, łącznie zmieniany 4 razy.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
edek
co za duzo nie zdrowo na noc
1lka i po robocie nara
co za duzo nie zdrowo na noc
1lka i po robocie nara
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny ani o tym pisać
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
Cluster Fibo 88,6% + 161,8% na S&P
6041 Zapakowane Longi
6041 Zapakowane Longi
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
Pany gazowniki
A co na tym Waszym gazie teraz bedzie ?
Wyszli powyżej 3.174 - ja ten poziom traktuje jako linie START-u w biegu sztafetowym ku gorze w perspektywie W1 , z pierwszym celem na 4.10 ( mowię o W1 , wiec nie wieszajcie psów na mnie )
Od razu mowię ze gazu nie gram, bo nie na moje depo i nerwy ten instrument . ( depo jak depo , ale spredy sa dość zniechęcające jak dla mnie)
Patrzę na niego z czystej ciekawości i oczywiście kibicuje wszystkim , którzy go grają.
Wyszli powyżej 3.174 - ja ten poziom traktuje jako linie START-u w biegu sztafetowym ku gorze w perspektywie W1 , z pierwszym celem na 4.10 ( mowię o W1 , wiec nie wieszajcie psów na mnie )
Od razu mowię ze gazu nie gram, bo nie na moje depo i nerwy ten instrument . ( depo jak depo , ale spredy sa dość zniechęcające jak dla mnie)
Patrzę na niego z czystej ciekawości i oczywiście kibicuje wszystkim , którzy go grają.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
USD/CHF na S to raczej za wielu chetnych nie ma bo swapy są zabójcze.
A i mało na tym ludzi gra to w pulapki nikt sie bawił raczej nie bedzie...........
Helweci mocno manipulaja kursem ponoć na tym...........
NAVIKnavik pisze: ↑10 gru 2024, 21:27Pany gazowniki
staneli w sumie w srodku tk ze ani ski ani lki
najwyzej realizacja z/s tego co juz jest
w sumie wolalbym by wywalili w goreeee
w zasadzie brakuje z 10pktow by ryzykowac albo ski albo lki
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny ani o tym pisać