Odpowiem w ten sposób. Mój piewotny nick to Wojtek1976 założony chyba w 2007r. straciłem do niego dostęp po prostu chciałem się na nowo zarejestrować. Jestem z czasów kiedy moderatorem był niewinny udzielał się mleczko, yogi, magictrader i wielu innych.SEROL666 pisze: ↑24 lis 2024, 23:23Ink nie przesadzasz ? Wojtek pisząc pierwszy post chyba miał dużo szczęścia że zalogował się 24 listopada o 7:48 a już 2 minuty później został opublikowany jego post gdzie rzekomo wg. ciebie pierwsze trzy są moderowane jako ochrona przed spamem... co za farciarz w 120 sekund..... a niecałe 2 godziny później piszesz ty swojego posta......
Sam masz jakiś problem do mnie że w wątku wiedzawartamilion kobieta napisała o swoim mężu a ja jestem podejrzany o spreparowanie całej akcji... nawet nie sprawdziłeś albo raczej nie wiesz, że koleś smażył frytki w UK i jako tako gada po angielska i promuje się za granicą bo w PL utrudniamy mu życie co sam Admin popiera - nie wierzysz to go spytaj.
Ja odpowiedziałem po 24H bo mam alert do tego wątku ot co. Mogę z resztą pokazać całą rozmowę z nią dla celów edukacyjnych.
Książki na sprzedaż
-
- Uczestnik
Re: Książki na sprzedaż
-
- Uczestnik
Re: Książki na sprzedaż
Odpowiem w ten sposób. Mój pierwotny nick to Wojtek1976 założony chyba w 2007r. straciłem do niego dostęp i po prostu chciałem się na nowo zarejestrować. Jestem z czasów kiedy moderatorem był niewinny udzielał się mleczko, yogi, magictrader i wielu innych.Teraz niestety to forum nie przypomina poziomem tego z 15 lat.