Tradingview-płatni dostawcy narzędzi

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

Tradingview-płatni dostawcy narzędzi

Nieprzeczytany post autor: tantric »

Witam. Czy ktoś może polecic sprawdzonego płatnego dostawce dobrych narzedzi na tradingview? Rozkminiam to i jest ich tylu, ze nie wiadomo co wybrac. Chodzi mi głównie o dobrej jakosci Indykatory MONEY FLOW. ktoś testował jakieś lub uzywa obecnie, jna jakim instrumencie i TF-ie?Obserwuje tego dostawcę , bo tu mozna płacic co miesiąc https://chartprime.com/ a np. LUX Algo trza za rok z góry zapłacic.
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"

Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

Re: Tradingview-płatni dostawcy narzędzi

Co to, nikt nie uzywa płatnych narzedzi z Tradingview...? jednak w LuxAlgo mozna i miesiecznie płacić. Tu gość prezentuje między innymi indykator pokazujacy Money flow: https://youtu.be/eZxsPKCr_uk?si=jnklq9o12df9fjMc
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"

jakub32
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: jakub32 »

Witam!

Chartprime lub Lux Algo. Aby dokonać wyboru, spróbuj najpierw Chartprime, mają elastyczny system płatności, jeśli Ci się spodoba, będziesz mógł kontynuować. Lux Algo jest bardziej zaawansowany i rozbudowany, ale wymaga rocznej subskrypcji. Jest jeszcze Marketgod, który oferuje niezłe wskaźniki do analizy przepływów pieniężnych.
:!: Sprzęt komputerowy&oprogramowanie na globy.com

Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

jakub32 pisze:
16 paź 2024, 09:45
Witam!

Chartprime lub Lux Algo. Aby dokonać wyboru, spróbuj najpierw Chartprime, mają elastyczny system płatności, jeśli Ci się spodoba, będziesz mógł kontynuować. Lux Algo jest bardziej zaawansowany i rozbudowany, ale wymaga rocznej subskrypcji. Jest jeszcze Marketgod, który oferuje niezłe wskaźniki do analizy przepływów pieniężnych.
Dziękuję

Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

Wziąłem na 3 dni trial TDI X z Easy Algo. Jak dla mnie Jest super na każdym instrumencie i interwałach. Sprawdxcie sami. Repainty ma jedynie z tego , co zauważyłem na wskazaniach dywergencji, ale do dywergencji to sobie mozna inny wrzucic. Na pozostałych wskazaniach typu SHARK nie repaintuje- jak narazie.
Ostatnio zmieniony 18 paź 2024, 12:41 przez tantric, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

Wziąłem na 3 dni trial TDI X z Easy Algo. Jak narazie Jest super na każdym instrumencie i interwałach. Sprawdxcie sami.
https://youtu.be/RADsVMtUYuA?si=LnMRC0hdr3ShsRBQ
Jeszcze jeden znalazłem, doś ciekawy Money flow: L3 banker flow trend oscilator od Blackcat

Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

7 dni trial na 3 platne indykatory od tego providera: https://www.fluxcharts.com/. Jak dla mnie rewelka. wiadomo, ze co niektórzy powiedza" sam sobie mozesz to wszystko wyszukac i oznaczyc" .... Kazdy wie, ze to nie jest tak, samemu kombinujkesz i na siłe widzisz na wykresie coś cop póxniej wydaje Ci sie niemozliwe do znalezienia i dziwisz się sam sobie jak mogłes się "wykoleic " w tym postrzeganiu i nanalizie....Taka prawda.....

ODPOWIEDZ