DayTrading: Piątek 27.09.2024
DayTrading: Piątek 27.09.2024
Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Re: DayTrading: Piątek 27.09.2024
gaz
2k listopad
5k kasowy
ropa
300b kasowy tylko
2k listopad
5k kasowy
ropa
300b kasowy tylko
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny ani o tym pisać
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
co za ponizenie co za wstyd,
wielka ameryka umiera na naszych oczach
gratuluje zakupów dolarowcy
a ja realizuje czesc zyskow i jade sobie na wczasy....... tak za 20 klocków.
jak wroce zebym nie slyszał skowytu wiec lepiej pozbadzcie sie go poki jeszcze strata mała.
potem moze poleciec po całosci i tak jak pisalem wczesniej mozecie uslyszec "sorry, tego smiecia nie przyjmujemy"
setka zostanie tutaj czy sie to komus podoba czy nie, na usdindex raczej juz widzicie ja po raz ostatni...
wielka ameryka umiera na naszych oczach
gratuluje zakupów dolarowcy
a ja realizuje czesc zyskow i jade sobie na wczasy....... tak za 20 klocków.
jak wroce zebym nie slyszał skowytu wiec lepiej pozbadzcie sie go poki jeszcze strata mała.
potem moze poleciec po całosci i tak jak pisalem wczesniej mozecie uslyszec "sorry, tego smiecia nie przyjmujemy"
setka zostanie tutaj czy sie to komus podoba czy nie, na usdindex raczej juz widzicie ja po raz ostatni...
ropka wti
500baryłek
ropa spada choc dane temu przecza ale
Arabia Saudyjska ma porzucić cel windowania ceny baryłki ropy do 100 dolarów. Zamierza natomiast zająć się zwiększaniem swojego udziału w rynku. W rezultacie należy się spodziewać, że będą wydobywać więcej. Trzeba też pamiętać, że kraj ten ma bardzo niskie koszty produkcji, dlatego jest w stanie wejść bardzo efektywnie w wojnę cenową z innymi producentami.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
setka
jedz juz na te wczasy bo wyraznie cie pojbało na stare lata ,jak wrocisz to moze złoto spadnie tylko tyle
nie wiem gdzies ty te głupoty o upadku dolara wyczytał ale to nie w tej połowce wieku amen
krół jest dalej tylko jeden
KAKAO
ma się dobrze bo ------rynek jeszcze zamknięty ha ha ha
edek minutka
500baryłek
ropa spada choc dane temu przecza ale
Arabia Saudyjska ma porzucić cel windowania ceny baryłki ropy do 100 dolarów. Zamierza natomiast zająć się zwiększaniem swojego udziału w rynku. W rezultacie należy się spodziewać, że będą wydobywać więcej. Trzeba też pamiętać, że kraj ten ma bardzo niskie koszty produkcji, dlatego jest w stanie wejść bardzo efektywnie w wojnę cenową z innymi producentami.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
setka
jedz juz na te wczasy bo wyraznie cie pojbało na stare lata ,jak wrocisz to moze złoto spadnie tylko tyle
nie wiem gdzies ty te głupoty o upadku dolara wyczytał ale to nie w tej połowce wieku amen
krół jest dalej tylko jeden
KAKAO
ma się dobrze bo ------rynek jeszcze zamknięty ha ha ha
edek minutka
edek i dolce
zostaje lka 0,5lot dolarki
i ropka
ciagle ta sama bajka dokładanko i realizacja do znudzenia
400baryłek lki
zostaje lka 0,5lot dolarki
i ropka
ciagle ta sama bajka dokładanko i realizacja do znudzenia
400baryłek lki
kakao
bp
zadnych zbednych trzymanek bp piatek,
i w zasadzie to by było az tyle no chyba ze cos dzisiaj z ropka lub gazem zamieszaja mocniej
na razie pozycje sa bdbbb
na gaziw do tej pory po rolce dosc szybko bylo mozna wejsc w elki teraz wyglada ze tak lekko nie bedzie
bo wyglada na to ze cena w okolicy 2ki juz rynkowi sie znudziła
bp
zadnych zbednych trzymanek bp piatek,
i w zasadzie to by było az tyle no chyba ze cos dzisiaj z ropka lub gazem zamieszaja mocniej
na razie pozycje sa bdbbb
na gaziw do tej pory po rolce dosc szybko bylo mozna wejsc w elki teraz wyglada ze tak lekko nie bedzie
bo wyglada na to ze cena w okolicy 2ki juz rynkowi sie znudziła
Czy ktos mi wytlumaczy ten zajob u Hitlerowców? Gospodarka ma zadyszke, problemy z imigracja a ci new high codziennie na gieldzie zaliczaja. Wczoraj popoludniowa cofka w Ameryce a ci nie dosc ze bez cofki to jeszcze cisna w przeciwnym kierunku. Jakis nowy pakt Robentrop Molotow podpisali z Ruski czy jak?
- Grzesiek.fx
- Pasjonat
Miałem właśnie o tym napisać. Dax nie ma już limitu. Kto postawił na AT to wygrał, kto gra na fundamenty to popłyną.spiter pisze: ↑27 wrz 2024, 13:37Czy ktos mi wytlumaczy ten zajob u Hitlerowców? Gospodarka ma zadyszke, problemy z imigracja a ci new high codziennie na gieldzie zaliczaja. Wczoraj popoludniowa cofka w Ameryce a ci nie dosc ze bez cofki to jeszcze cisna w przeciwnym kierunku. Jakis nowy pakt Robentrop Molotow podpisali z Ruski czy jak?
AT górą kolejny już raz...
- Grzesiek.fx
- Pasjonat
No i jak tu nie wierzyć w teorie spiskowe
Niemcy szorują po dnie.
Koniec z polska gospodarką - czyt.: módlmy się za Niemcy
"Analiza fundamentalna nie działa" to za mało powiedziane.
AF to jest narzędzie wywalania SL-ów
Niemcy szorują po dnie.
- Eksport w Niemczech spada.
PKB kurczy się.
Koniec z polska gospodarką - czyt.: módlmy się za Niemcy
"Analiza fundamentalna nie działa" to za mało powiedziane.
AF to jest narzędzie wywalania SL-ów
oj ciniutko z mysleniem, zacznijcie mnie wreszcie sluchac.
upadek walut lada chwila co lepiej miec waluty czy zloto, akcje i dobra trwałe ? myslec.
dolar to papier ktorego wiara oparta jest na potedze bandyty ktory ja wymusza. to sie wlasnie konczy.
a dolarek ma sie jak co dzien co raz lepiej hohohohho
król hahahahaha
upadek walut lada chwila co lepiej miec waluty czy zloto, akcje i dobra trwałe ? myslec.
dolar to papier ktorego wiara oparta jest na potedze bandyty ktory ja wymusza. to sie wlasnie konczy.
a dolarek ma sie jak co dzien co raz lepiej hohohohho
król hahahahaha