Ty się uprzedziłeś do wszystkich co myślą inaczej niż ty. M7 naskoczył na mnie 4 razy po podaniu sobie ręki. Mój cały atak na niego to żart z jego wejścia i tyle a potem strzelał już dosłownie do wszystkich a na koniec napisał że lubi napie...lać kobiety i ma do tego specjalną technikęInk. pisze: ↑30 sie 2024, 14:52Widzisz, po twoim poście widać kto przede wszystkim te wojenki prowokuje, ja o tobie a ty wskakujesz z M7. Baxa ganiasz z DT odkąd tutaj jestem, nie da sie czytać, nie da sie pisać, nic sie nie da przez niego, wprowadziłem lekki porządek z jego z/s, nawet zniknął na tydzień i co ? i nico, chyba napisałeś 1 post przez ten czas wiec po co ta walka ? walka dla samej walki, masz jakąś vendette włączoną. Tak samo tutaj sie rozpisujesz zamiast po prostu olać temat i nie było by żadnych "wojen". A na FF wojny są tylko tam jest tak dużo postów i tematów że nie jesteś w stanie tego "objąć" tak jak nadganiasz to forum, każdy wątek po wątku każdy post po poście sam napędzając lekko 60% wszystkich "wojenek"
A Baxa sam przedrzeźniałeś pokazując ile to ugrasz na demo. Wprowadziłeś subtelne zmiany to prawda. Pomyśl po co ci bycie modem jak brak ci obiektywizmu ??? 60% ??? Skąd wyczepałeś takie cyfry to absurd
Dlaczego go wywalano z innych forów ??? Ktoś w porę się zorientował że przynosi więcej szkód niż pożytku ??? Myślałeś o tym ?? Ile
Teraz już i tak jest za późno.