Anomalia pisze: ↑30 sie 2024, 11:21
SEROL666 pisze: ↑29 sie 2024, 19:08
Nawet nie zauważyliście w jaki absurd tradingowy nawzajem się wciągnęliście i bawicie się na instrumentach które świat omija szerokim łukiem. Nie wiem czym się zajmujecie na co dzień etat/działalność czy emka ale trading to dla was zabawa wpadacie co jakiś czas może małą pozycyjkę na jakimś Kakałku otwieracie. Nie rozumiecie naszego podejścia do takich osób jak M7.
zakaven pisze: ↑29 sie 2024, 19:43
Po pierwsze primo nie zwracaj się do mnie w liczbie mnogiej, pod drugie primo z tego co zauważyłem taka jednostka chorobowa trafia Ci się regularnie co jakiś czas. K woli ścisłości, zadałem sobie trud i chciałem przeczytać inne posty Milioner7 ale jak zapewne wiesz jest to niemożliwe.
Mógłbym jednym zdaniem rozkręcić awanturę ale najzwyczajniej w świecie nie chce mi się...może jutro, jak zjem coś
To forum gromadzi(ło) bardzo specyficznych ludzi. Nigdzie indziej nie widziałam większej ilości frustratów, osób muszących doładować swoje ego lub z ego wywalonym w kosmos. Z problemami z emocjami, może pierwotnymi a może wtórnymi, wywołanymi fx. Bardzo specyficzne to miejsce jest.
Rada dla początkujących? Trzeba używać własnego mózgu, po to go mamy
Witaj matko przełożona forum!
Coś czułem że twoje ciągotki nie pozwolą ci tkwić bezczynnie. Co do problemów psychicznych forumowiczów sama gdzieś pisałaś że rozmawiałaś z multikonciarzami a rozdwojeniem jaźni. Zastanawiałaś się kiedyś co ich przyciągnęło do ciebie
Jeżeli chodzi o trading to wypowiadam się tylko na temat krótkoterminowego tzw. Day Trading + 1. Wiec jak ktoś gra małymi pozycjami w długim terminie to już nie moja bajka i do tego się nie odnoszę.
Piszę dla początkujących aby nie nacięli się na tzw. polską scenę tradingową i mądrości szkoleniowców fałszywie zaklinających rzeczywistości.
Co do tradingu DT przeszukajcie Internet anglojęzyczny jak zawodowi do tego podchodzą czytajcie artykuły, oglądajcie filmy. Zmęczcie temat sami zobaczycie że gigantyczną różnicę
Ostatnio zmieniony 30 sie 2024, 14:10 przez
SEROL666, łącznie zmieniany 1 raz.