Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
DayTrading: Środa 21.08.2024
Re: DayTrading: Środa 21.08.2024
dolary
bp
ropka 100b lki
bp
ropka 100b lki
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
wyglada na to ze teraz bedzie przesiadka na rynki EM a te hucpy na upadlinie i b wschodzie nic tu nie wzniosa takze o dolarku po 4 zł mozna zapomniec na dobrych kilka lat. gratuluje zakupów
ostrzegałem. moze plandemia 2 da okazje do wyrzutki jeszcze ale raczej w to watpie. wznowia dodruk w usa po wyborach na duza skale. sp500 kierunek 10 000. dolarka mozena bedzie ozbaczyc nawet z 2 z przodu. wiem ze to teraz sie wydaje absurdalne ale sami zobaczycie. cala agenturka z yt i forow zniknie wtedy jak kamfora.

ropa wti
dalem dpy i nie bardzo rozumiem czemu nie stawiałem esek /przeciez zakladam spadki ropy
setka
dobrze ze ty jestes dobry wskaznik lub anty ...........
mam wrazenie ze akcentowałem ci tu bardzo wyraznie ze jestem za wzrostem edka /chyba to bylo pod koniec lipca
mozna to znalezc /papier nie kłamie
przynajmniej wiadomo co kupować
co do dolara to na razie nic jeszcze kierunku nie rozwala
procz nowego denka rocznego 3.83371 R
dalem dpy i nie bardzo rozumiem czemu nie stawiałem esek /przeciez zakladam spadki ropy

setka
dobrze ze ty jestes dobry wskaznik lub anty ...........
mam wrazenie ze akcentowałem ci tu bardzo wyraznie ze jestem za wzrostem edka /chyba to bylo pod koniec lipca

mozna to znalezc /papier nie kłamie

przynajmniej wiadomo co kupować

co do dolara to na razie nic jeszcze kierunku nie rozwala

procz nowego denka rocznego 3.83371 R
kurs zlota wyraznie wskazuje co niebawem sie stanie z tym szmatławcem
mnie $ nie interesuje juz od dawna i bardzo dobrze. ale wielu sie tu na to zapewne dało złapać na te bajeczki o królu.
mnie $ nie interesuje juz od dawna i bardzo dobrze. ale wielu sie tu na to zapewne dało złapać na te bajeczki o królu.
Warren Buffett dalej sprzedaje akcje i powiększa stan gotówki w portfelu Berkshire Hathaway. Wczoraj złożył oświadczenie o sprzedaży pakietów akcji Bank of America. Łącznie kolejne 14 milionów akcji za około 550,7 miliona dolarów.
Dystrybucja akcji przez tego guru nie wróży rynkowi najlepiej.
xxx
Członkowie Rezerwy Federalnej na lipcowym posiedzeniu wskazali, że wrześniowa obniżka stóp procentowych staje się coraz bardziej prawdopodobna - wynika z protokołu z ostatniego posiedzenia Fed, opublikowanego w środę.
xx
Zatrudnienie w USA spadło o 818 000 w ciągu 12 miesięcy do marca – czyli o około 68 000 mniej każdego miesiąca
no to by nie było nudy
ropa 1k barylek zostaje dokladniej połowka
Dystrybucja akcji przez tego guru nie wróży rynkowi najlepiej.

xxx
Członkowie Rezerwy Federalnej na lipcowym posiedzeniu wskazali, że wrześniowa obniżka stóp procentowych staje się coraz bardziej prawdopodobna - wynika z protokołu z ostatniego posiedzenia Fed, opublikowanego w środę.
xx
Zatrudnienie w USA spadło o 818 000 w ciągu 12 miesięcy do marca – czyli o około 68 000 mniej każdego miesiąca
no to by nie było nudy
ropa 1k barylek zostaje dokladniej połowka
Ostatnio zmieniony 21 sie 2024, 20:32 przez baxik, łącznie zmieniany 2 razy.
obnizka stop o jakis tam promil a spadek jakby scieli do zera. waren buffet to jest tylko puppet. ja wiekosc kasy mam od dawna w goldzie i juz jestem do przodu. mowa o zabezpieczeniu nie spekulacji dt.
rozumiem ze złoto bedzie najbardziej podatne na spadek

złotem to uwazam ze trzeba bylo interesowac sie na poczastku roku
bo teraz to moze byc juz musztarda po,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ok to lki ropka na dobitke
600b zostaje i po robocie
dolce 30k
No już chyba najwyższy czas na nawrotkę, a przynajmniej grubą korektę na parach z $...kabel może fajnie polecieć i peso(tu co prawda odwrotnie do reszty,ale jednak nawrotka)
a raczej przed plandemia. tylko czlowiek byl glupi i wierzyl w papier.złotem to uwazam ze trzeba bylo interesowac sie na poczastku roku
czesc zapewne sprzedam teraz czesc zostawiam jako lokate na dlugie lata.
jeszcze tylko sie z tego ngazu wymixuje i bedzie oki. to jeszcze wiekszy wal niz te dolary szkoda o tym nawet pisac. moja najgorsza decyzja inwestycyjna ze sie za to wzielem w zyciu.