ZANIM ZACZNIESZ PRZECZYTAJ by INK

Miejsce, gdzie początkujący mogą zadawać nawet najbardziej dziwne pytania.
Milioner7

Re: ZANIM ZACZNIESZ PRZECZYTAJ by INK

Nieprzeczytany post autor: Milioner7 »

Pewnie cie to ucieszy , zmykam z tego forum za dużo czasu straciłem na przepychanki z idiotami

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

Milioner7 pisze:
08 sie 2024, 10:51
Pewnie cie to ucieszy , zmykam z tego forum za dużo czasu straciłem na przepychanki z idiotami
Oj szkoda. To dla nas niewielka strata... ale jako dla naszego "cyrku" forexowego masz zadatki na wielkiego klauna.
Powodzenia Algierczyk

PS. Zasługujesz na medal ! Oczywiście na złoto nie masz co liczyć od lat tytuł dzierży Padre Demo. Może w tłuczeniu kobiet jesteś lepszy.
Ostatnio zmieniony 08 sie 2024, 13:12 przez SEROL666, łącznie zmieniany 1 raz.
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zakaven »

Przeczytałem te trzy strony tego wątku. Powiem tak: no w chuj nieładnie, loser :cry:

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

zakaven pisze:
28 sie 2024, 18:32
Przeczytałem te trzy strony tego wątku. Powiem tak: no w chuj nieładnie, loser :cry:
Co ci się nie podoba ???

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

SEROL666 pisze:
28 sie 2024, 19:01
zakaven pisze:
Co ci się nie podoba ???
Tytuł wiadomości, którą wysłałeś do Milioner7.

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

zakaven pisze:
28 sie 2024, 19:05
SEROL666 pisze:
zakaven pisze:
Co ci się nie podoba ???
Zakaven wpadasz tu raz na ruski rok i czytasz wybiórczo potem masz skrzywiony obraz sytuacji. Milioner7 ma nie po kolei w głowie wystarczy przeczytać jego kilka postów. Począł nadawać sobie dziwny status.... jego brak pokory i przekonanie o własnej "wielkości" było powstrzymywane w pokojowy sposób. Zaakceptował pakt o nie agresji między nami i sam go zerwał 4 razy, pisanie z nim na priv nie przyniosło skutku wiec wysłałem mu ostatnią wiadomość, którą opatrzyłem krzykliwym tytułem niepowiązanym z jego osobą. A na koniec napisał że jest damskim bokserem.

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

SEROL666 pisze:
28 sie 2024, 20:20
zakaven pisze:
SEROL666 pisze:

Co ci się nie podoba ???
Zakaven wpadasz tu raz na ruski rok i czytasz wybiórczo potem masz skrzywiony obraz sytuacji. Milioner7 ma nie po kolei w głowie wystarczy przeczytać jego kilka postów. Począł nadawać sobie dziwny status.... jego brak pokory i przekonanie o własnej "wielkości" było powstrzymywane w pokojowy sposób. Zaakceptował pakt o nie agresji między nami i sam go zerwał 4 razy, pisanie z nim na priv nie przyniosło skutku wiec wysłałem mu ostatnią wiadomość, którą opatrzyłem krzykliwym tytułem niepowiązanym z jego osobą. A na koniec napisał że jest damskim bokserem.
Dzień Dobry, cześć i czołem, kluski z rosołem. Ty mnie najzwyczajniej w świecie rozczarowałeś. I co mam napisać... człek się na błędach uczy. Pozdrawiam /agresja 0/ :lol:

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

Choć dziwnym zrządzeniem absolutnego przypadku w wątku uczestniczą trzej muszkieterowie, chyba nie muszę nicków wymieniać.
To napewno przypadek.

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

zakaven pisze:
29 sie 2024, 17:46
SEROL666 pisze:
28 sie 2024, 20:20
zakaven pisze:

Dzień Dobry, cześć i czołem, kluski z rosołem. Ty mnie najzwyczajniej w świecie rozczarowałeś. I co mam napisać... człek się na błędach uczy. Pozdrawiam /agresja 0/ :lol:
Mogę powiedzieć to samo o tobie albo raczej grupie osób, które kultywują i pootrzymują przy życiu "jednostkę chorobową" na tym forum. Nawet nie zauważyliście w jaki absurd tradingowy nawzajem się wciągnęliście i bawicie się na instrumentach które świat omija szerokim łukiem. Nie wiem czym się zajmujecie na co dzień etat/działalność czy emka ale trading to dla was zabawa wpadacie co jakiś czas może małą pozycyjkę na jakimś Kakałku otwieracie. Nie rozumiecie naszego podejścia do takich osób jak M7. Ale chcecie mieć taką dyżurną małpę i przychodzicie na zmianę bierzecie kija i walicie w klatkę tak jak ty dzisiaj:
zakaven pisze:
29 sie 2024, 18:07
Baxik, przechero, gdzie Ty ten cały zarobiony hajs trzymasz :lol:

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

Po pierwsze primo nie zwracaj się do mnie w liczbie mnogiej, pod drugie primo z tego co zauważyłem taka jednostka chorobowa trafia Ci się regularnie co jakiś czas. K woli ścisłości, zadałem sobie trud i chciałem przeczytać inne posty Milioner7 ale jak zapewne wiesz jest to niemożliwe.
Mógłbym jednym zdaniem rozkręcić awanturę ale najzwyczajniej w świecie nie chce mi się...może jutro, jak zjem coś :lol:

ODPOWIEDZ