DayTrading: Środa 07.08.2024

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
Awatar użytkownika
spiter
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Środa 07.08.2024

Nieprzeczytany post autor: spiter »

navik pisze:
07 sie 2024, 16:54
Ps, nie mam kakao , nie gram go. Skupiłem, sie na indeksach i przegapiłem pompę na nim .
Czasu brak . :563:
Szlag .
Nie ważne na czym ważne, że do przodu, a przynajmniej nie w plecy.
Ja też nic na tym ruchu na kakao nie ugrałem. Siła i skala robi wrażenie, ale może tylko ma tak wyglądać.
Ja przed chwilą jakieś małe S wziąłem ale z krótkim stopem i załozeniem że dość łatwo mogą wywalić.
Swoją drogą na indeksy też nie mam pomysłu.
Usa połowę ostatniej falki w dół odrobiły, ale ani Dax ani Wig tego nie potwierdzają.
A nasi czasami wiedzą lepiej...

navik
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: navik »

Tak czy siak . 9048 bardzo ważne !
Jak wybija to otworzą sobie droge wyżej na 10k i luka w grze bedzie
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...

Hary
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Hary »

Nieważne jak zaczynasz – ważne jak kończysz.. :idea: :idea:
:564:
Po problemach z logowaniem to jest nowy profil poprzednio : Andreasgp

navik
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: navik »

Kakao . Z tabletu bo w terenie jestem, ( wiadomo).
Kreski ( poziomy) stare niestety i BP jestem.
Myśle ze 9048 jest bardzo ważne, ale to widać raczej dość wyraźnie.
Widać ze dosc mocno wcześniej na obecnych poziomach walczyli o kierunek ( niebieskawy prostokąt ) .
Jak grałem kakao kilka tygodni temu to zakładałem dojście właśnie do 9048 i z tego poziomu zakładałem zwalę i narysowanie prawego ramienia RGRa . Nie doszli . Nie zwalili sie i nie narysowali . Rozwlekli ten ruch w dol, że nie wiadomo było w sumie o co im chodzi. Dlatego tez odpuściłem kakao. A szkoda .

Teraz ten ruch wzrostowy jest dynamiczny , bardzo!
Zakładam ze wybiją poziom 9048 i zrobią z niego wsparcie . Jeżeli tak sie stanie to wtedy otwarta droga na 10k i wyżej . Wtedy zielona luka do zamknięcia bedzie . Ihmo .
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...

Zakarkili
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Zakarkili »

UWAGA!!!!! IC MARKETS z Australii przestali obsługiwać konta!!!

Important Information

The website you are visiting is operated by Raw Trading Ltd (“IC Markets Global”), an entity that is not established in the European Union or regulated by an EU National Competent Authority. Our services are not available to residents of the European Union, and access to our website is restricted.

Zakarkili
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Zakarkili »

Important Information

The website you are visiting is operated by Raw Trading Ltd (“IC Markets Global”), an entity that is not established in the European Union or regulated by an EU National Competent Authority. Our services are not available to residents of the European Union, and access to our website is restricted.

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

A czemu ? Co się stało ?

Awatar użytkownika
setka
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: setka »

we wrzesniu run na banki bedzie i to nie taki plandemiczny, takze radze wycofywac wszelkie depozyty zwlaszcza te brookerskie bo $ pojdzie się..... spadki na gieldach to beda dopiero jak sie usrael wlaczy oficjalnie do zagłady muzoli, muzole ktorych witalismy kwiatami i serduszkami nie beda nam tutaj dłuzni. po to tu sa. gieldy zanurkuja i leszcz zweszy okazje ale "buy" to bedzie błąd. save haven nie bedzie w papierze, dolar padnie na pysk jak nigdy. to bedzie zaplanowane. moze byc nawet do pln po 1,5 zł zloto poleci w gore 3 razy w pierwszej fazie. poleca z atomem niestety. wrzesien-październik. po tem juz tylko chaos i powolne odbieranie nam tego co mamy.

siux
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: siux »

setka...dlaczego dolar ma być taki tani, jak te niby zadymy mają być w Europie? USA oprócz wojska ma gwardię narodową, a mieszkańcy sporo broni i nie zawahają się jej użyć w razie potrzeby. To Europa miała by problemy, szczególnie "zachodnia" , w PL gdyby tylko chcieli ciapatych i innowierców wystrzelają w trzy dni ;)

Zablokowany