Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
DayTrading: Środa 07.08.2024
Re: DayTrading: Środa 07.08.2024
Po pogonieniu Pana co idealnie skracał pozycje, wątek ewidentnie odżył. Zawzięte dyskusje, klarowne wykresy, dużo propozycji trade'ów. Wreszcie jest sens tu wchodzić. (Troszkę ironii od typa co tu dotychczas nic nie wniósł, więc powinien siedzieć cicho)
Lepsza cisza niż spam ściemnionymi pozycjami, chociaż fascynujące jest to ze ci co najwięcej walczyli o poziom DT nic tutaj nie pisza 

Musimy nauczyć się chodzić, zanim będziemy mogli biegać!!!
Przysłowie angielskie

Przysłowie angielskie
A ktoś zabronił Baxowi tu pisać? Co najwyżej pokazywania wybiórczo zysków. Jak widać odebrano mu "sens życia" bo znikł

Ja go i tak w ogóle nie czytałem bo ileż można czytać pierdoły

gold:
imo 500p do wyjęcia
imo 500p do wyjęcia
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Trading : zaczynamy grać (często) z powodu braku wiedzy , grając zamykamy pozycję z powodu braku cierpliwości i .......
ponownie gramy z powodu braku pamięci.

Navik jak widzisz kakao? Możliwe że to abc ostatniego ruchu spadkowego? Okolice 9000 - 9100 by wypadało 1:1
A potem wodospad?
A potem wodospad?
Bardziej bym strzelał ze zaczynamy grać z powodu braku pieniędzy a trading to taki piękny sposób na wyrwanie sie z matrixa, szczególnie gdy sie widzi reklamy typu zarobiłem 1000 dolcow w 2h a ty co zrobiłeś dziś ? XD
A realia są tekie ze aby zacząć grać potrzebny jest kapitał, bez niego ciężko zrobić jakiś sensowny wynik.
A realia są tekie ze aby zacząć grać potrzebny jest kapitał, bez niego ciężko zrobić jakiś sensowny wynik.
Qurde ... przegapiłem ten cały ruch . Szlag by to wziął

Ja zakładałem 9048 jako cel dla byków , i z tego poziomu korektę w dol . Ale ten rajd w górę jest mocny i teraz pytanie czy nie wybija tego poziomu i nie zrobią z niego wsparcia

.
Ps, nie mam kakao , nie gram go. Skupiłem, sie na indeksach i przegapiłem pompę na nim .
Czasu brak .

Szlag .
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...